LAATSTE NIEUWS

Spelletjesochtend op nationale stakingsdag

Op vrijdag 15 maart, nationale stakingsdag, organiseert de Speelotheek in samenwerking met Bibliotheek Voorschoten een gezellige spelletjesochtend. Lees meer hierover en meld je aan via de website van de bibliotheek, zodat wij weten op hoeveel kinderen wij kunnen rekenen. https://www.obvw.nl/a…/spelletjesochtend-op-stakingsdag.html. Doe jij ook mee?

Facebook-Kleurwedstrijd

Speelotheek Bij Tante Leen heeft op 8 februari j.l. de vier mooiste kleurplaten van de Facebook-kleurwedstrijd per leeftijd uitgekozen. Daarna was de keuze lastig te maken en is er geloot. Isa (6 jaar) heeft gewonnen en mocht aangeven wat ze graag als cadeau zou willen krijgen. Het was een leuke bescheiden wens en nu staat ze op de foto te stralen met haar stokpaardje.


Omdat het zo moeilijk was om te kiezen uit de mooie tekeningen heeft de jury de kinderen uit de andere leeftijdsgroepen toch ook verrast met een telefoontje. Voor hen ligt er eveneens een klein presentje klaar in de speelotheek.

Olivier (5) is ondertussen ook langs geweest om zijn prijs op te halen: gefeliciteerd Olivier!

De wedstrijd had tot doel meer mensen te attenderen op de Facebookpagina van de Speelotheek, waar regelmatig nieuwtjes op te vinden zijn, of leuke weetjes over spelen en speelgoed. Volgt u de Speelotheek ook al? Zij is ook te vinden op Twitter.

https://www.facebook.com/speelotheekbijtanteleen/

Wij zijn op zoek naar een nieuwe secretaris.

Iets voor u?

Werkzaamheden secretaris:

Opstellen en verspreiden uitnodiging en agenda voor de bestuurs- en vrijwilligersvergaderingen, maken verslag van de vergaderingen, verzorgen van de interne communicatie naar vrijwilligers en werkgroepleden. Onderhouden externe contacten naar bijv. weekbladen

Kom eens langs of stuur een mailtje voor meer informatie naar info@bijtanteleen.nl

Lees hier meer over ons vrijwilligersteam Nieuw speelgoed

Nieuw in de uitleen

Regelmatig wordt er nieuw speelgoed in de uitleen gebracht.  Je kunt een lijst met de items vinden op onze website onder Nieuw in de Uitleen.

Natuurlijk kun je ook onze vrijwilligers vragen naar al dat leuke nieuwe materiaal.

Er is speelgoed voor kinderen van 0 tot 12 jaar in de uitleen:

nieuwsgierig geworden?

lees meer in de Nieuw in de uitleen  

Ook lid worden?

U kunt alle informatie over lid worden van de speelotheek  als u hier klikt

Facebook-pagina Speelotheek

Vind ons leuk op Facebook

Volg ons op Twitter