LAATSTE NIEUWS

Winteractie

          

Nu de dagen korter worden, hebben we een leuke actie voor u:

Als u speelgoed leent in de Speelotheek kunt u, vanaf nu t/m 22 december, er gratis een puzzel bij lenen.

Puzzelen is een gezellige bezigheid voor de lange winteravonden. Ook in de Kerstvakantie kunt u dan veel puzzelplezier beleven.  Er zijn vele soorten puzzels om uit te kiezen.  U kunt daarvoor bijvoorbeeld de onderstaande nieuwe zoekfunctie gebruiken om de puzzels te bekijken.

Nieuwe zoekfunctie

Op de websitepagina’s is aan de rechterzijde een nieuwe zoekfunctie toegevoegd.

Je kunt nu niet alleen op leeftijdcategorie of trefwoord zoeken, maar ook op de diverse speelgoedcategorieën. Heb je bijvoorbeeld een kindje van 3 jaar dat heel graag puzzelt? Kies dan in de filteropties: leeftijdcategorie 3-5 jaar en Puzzels. Je ziet dan in één oogopslag welke leuke puzzels er voor jouw kind beschikbaar zijn. Of heb je een bouwer van 7 jaar? Kies dan leeftijdscategorie 6-8 jaar en Bouw en Constructie. Enzovoorts.

Vanaf 1 oktober op zondag weer open

Wij zijn weer open op zondag. Van oktober t/m maart, iedere zondag van 13.00 tot 15.00 uur. Een uitgesproken gelegenheid om lekker op je gemak speelgoed uit te kiezen en gezellig met je kind, of het hele gezin langs te komen!

 

Nieuw speelgoed

Regelmatig wordt er nieuw speelgoed in de uitleen gebracht.  Je kunt een lijst met de items vinden op onze website onder Nieuw in de Uitleen.

Natuurlijk kun je ook onze vrijwilligers vragen naar al dat leuke nieuwe materiaal.

   nieuwsgierig geworden?

lees meer in de Nieuw in de uitleen 

 

 

Facebook-pagina Speelotheek

Vind ons leuk op Facebook

Volg ons op Twitter