LAATSTE NIEUWS

Week van de Vrijwilliger 3 t/m 11 maart 2018

Speelotheek Bij Tante Leen draait volledig op vrijwilligers, veelal dames. In de rubriek “Even voorstellen” is dit keer één van de twee mannen die het vrijwilligersteam telt aan het woord. Neem gauw een kijkje op onze vrijwilligerspagina, en misschien wordt u wel onze volgende mannelijke collega? Vrouwelijke collega’s zijn natuurlijk ook van harte welkom.

1000ste lid

Onlangs ontving de Speelotheek haar 1000ste inschrijving in haar ledenbestand. Aan dit heuglijke feit willen we graag aandacht schenken.
De familie P. Verhaar verhuisde begin dit jaar van Leiden naar Voorschoten en werd lid voor hun beide kinderen Eline van 6 en Lars van 3 jaar. Op 6 februari jl. hebben we de familie Verhaar in de speelotheek ontvangen en kregen zij uit handen van de voorzitter Ada Ros, een bos bloemen en het gezelschapsspel “Boomgaard” om samen met de kinderen te spelen

Voorzitter Ada Ros feliciteert de heer Verhaar en Eline toont trots haar cadeau.

Ook lid worden?

U kunt alle informatie over lid worden van de speelotheek  als u hier klikt

Nieuwe zoekfunctie

Op de websitepagina’s is aan de rechterzijde een nieuwe zoekfunctie toegevoegd.

Je kunt nu niet alleen op leeftijdcategorie of trefwoord zoeken, maar ook op de diverse speelgoedcategorieën. Heb je bijvoorbeeld een kindje van 3 jaar dat heel graag puzzelt? Kies dan in de filteropties: leeftijdcategorie 3-5 jaar en Puzzels. Je ziet dan in één oogopslag welke leuke puzzels er voor jouw kind beschikbaar zijn. Of heb je een bouwer van 7 jaar? Kies dan leeftijdscategorie 6-8 jaar en Bouw en Constructie. Enzovoorts.

 

Nieuw speelgoed

Regelmatig wordt er nieuw speelgoed in de uitleen gebracht.  Je kunt een lijst met de items vinden op onze website onder Nieuw in de Uitleen.

Natuurlijk kun je ook onze vrijwilligers vragen naar al dat leuke nieuwe materiaal.

 nieuwsgierig geworden?

lees meer in de Nieuw in de uitleen  

 

 

Facebook-pagina Speelotheek

Vind ons leuk op Facebook

Volg ons op Twitter