NIEUWS / ACTIVITEITEN

Winteractie

Nu de dagen korter worden, hebben we een leuke actie voor u:

Als u speelgoed leent in de Speelotheek kunt u tot aan de Kerstvakantie er gratis een puzzel bij lenen.

Puzzelen is een gezellige bezigheid voor de lange winteravonden. Er zijn vele soorten puzzels om uit te kiezen. Hieronder enkele voorbeelden.

  

 

Weekend van Voorschoten

Op zaterdag 9 september was de traditionele  Vrijwilligersmarkt tijdens het Weekend van Voorschoten.  Diverse mensen hebben zich laten informeren naar wat zij als vrijwilligers voor ons zouden kunnen betekenen.

De kinderen vermaakten zich natuurlijk met de Mega Vier op een rij en bewonderden het speelgoed dat paste bij het thema Boeren, Burgers en Buitenlui. Onze vrijwilligster Sandra heeft heel wat snoetjes mooi geschminkt.

Heeft u de kraam gemist en overweegt u om vrijwilligerswerk te gaan doen? Wij zijn dringend op zoek naar vrijwilligers die ons tijdens de zondagsopening willen helpen in de uitleen. Wij zijn van oktober tot en maart op zondag geopend van 13.00 tot 15.00 uur.

Kijk ook eens voor meer informatie op onze Vrijwilligerspagina.

 

 

 Vrijwilligers gezocht

Beste leden van Speelotheek Bij Tante Leen,
De Speelotheek Bij Tante Leen wordt volledig gerund door vrijwilligers die tijdens de openingstijden met veel plezier zorg dragen voor de inname en uitleen van het speelgoed.
Wij zijn  op zoek naar nieuwe vrijwilligers, die minimaal 1x in de 2 weken 2,5 uur  beschikbaar zijn om te helpen in de uitleen. Ook voor de zondagopening in de maanden oktober t/m maart zouden we graag een paar helpende handen hebben. Hoe meer mensen willen rouleren, hoe minder vaak u op zondag aan de beurt bent.

De werkzaamheden als vrijwilliger zijn het controleren van het speelgoed dat teruggebracht wordt en het uitlenen van speelgoed. De inname en uitleen wordt verwerkt in de computer. We zoeken mensen die geïnteresseerd zijn in speelgoed en het leuk vinden om (groot)ouders en kinderen te adviseren bij het kiezen van geschikt speelgoed.

Voordeel voor u als lid is, dat u als vrijwilliger geen contributie betaald en gratis speelgoed kunt lenen.

Heeft u interesse of vragen, dan kunt u contact opnemen via: info@bijtantleen.nl of binnenlopen bij de Speelotheek tijdens openingstijden.

Zonder vrijwilligers kan de Speelotheek niet bestaan, dus we zien jullie reacties graag tegemoet!

Bekijk onze vrijwilligerspagina en kijk waar u ons bij zou kunnen helpen.

Met vriendelijke groeten,

  Jitske Groothausen
  Secretaris Speelotheek bij Tante Leen

Openingstijden Speelotheek Bij Tante Leen:

Dinsdag: 19:00 – 19:45 uur
Woensdag: 14:00-16:00 uur
Vrijdag: 10:00-11:30 uur
Zondag: 13:00 – 15:00 uur (Oktober t/m Maart)

 Nieuw speelgoed in de uitleen

Al het speelgoed dat u bij ons kunt lenen, is te zien op onze website. Zo kunt u thuis alvast uitzoeken wat u wilt gaan lenen. Als u de code noteert, kunnen we u snel van dienst zijn.

Kijk voor een overzicht van ons nieuwe speelgoed op deze webpagina onder

SPEELGOED MENU >> NIEUW IN DE UITLEEN

 

De Speelotheek nu ook op facebook. Like us!

Of volg ons op Twitter

 

 

 


——————————