NIEUWS / ACTIVITEITEN

Family Open Air

Ook dit jaar zijn we weer te vinden op het Family Open Air Festival op zaterdag 14 juli a.s.

Kom je ook bij ons spelen? Actie van deze dag: een gratis lidmaatschap tot 1 oktober 2018. Vraag naar de cadeaubon en kom in de Speelotheek je lidmaatschap activeren. Na 1 oktober lid blijven? Dit kost slechts €18,- per jaar.

Vakantiepas

Ook met je vakantiepas kun je bij de speelotheek een gratis lidmaatschap krijgen tot 1 oktober. We hebben een leuk dobbelspel in de vakantie waarbij je ook nog eens 1 stuk speelgoed kunt lenen. De dobbelsteen bepaalt of het een gezelschapsspel, puzzel of iets uit de andere categorieën wordt. Je verdient dan natuurlijk ook een stempel in je vakantiepas.

We staan zelfs twee keer in de vakantiepas die als thema natuur heeft. Denk hierbij ook aan recycling van speelgoed. Lever 1 stuk nog prima bruikbaar speelgoed waar je eigenlijk niet meer mee speelt en geef het een tweede leven. Ook  krijg je dan natuurlijk een extra stempel in de vakantiepas.

Vrijwilligers gezocht

De Speelotheek Bij Tante Leen wordt volledig gerund door vrijwilligers die tijdens de openingstijden met veel plezier zorg dragen voor de inname en uitleen van het speelgoed.
Wij zijn  op zoek naar nieuwe vrijwilligers, die minimaal 1x in de 2 weken 2,5 uur  beschikbaar zijn om te helpen in de uitleen. Ook voor de zondagopening in de maanden oktober t/m maart zouden we graag een paar helpende handen hebben. Hoe meer mensen willen rouleren, hoe minder vaak u op zondag aan de beurt bent.

De werkzaamheden als vrijwilliger zijn het controleren van het speelgoed dat teruggebracht wordt en het uitlenen van speelgoed. De inname en uitleen wordt verwerkt in de computer. We zoeken mensen die geïnteresseerd zijn in speelgoed en het leuk vinden om (groot)ouders en kinderen te adviseren bij het kiezen van geschikt speelgoed.

Voordeel voor u als lid is, dat u als vrijwilliger geen contributie betaald en gratis speelgoed kunt lenen.

Heeft u interesse of vragen, dan kunt u contact opnemen via: info@bijtantleen.nl of binnenlopen bij de Speelotheek tijdens openingstijden.

Zonder vrijwilligers kan de Speelotheek niet bestaan, dus we zien jullie reacties graag tegemoet!

Bekijk onze vrijwilligerspagina en kijk waar u ons bij zou kunnen helpen.

Met vriendelijke groeten,

  Jitske Groothausen
  Secretaris Speelotheek bij Tante Leen

Openingstijden Speelotheek Bij Tante Leen:

Dinsdag: 19:00 – 19:45 uur
Woensdag: 14:00-16:00 uur
Vrijdag: 10:00-11:30 uur
Zondag: 13:00 – 15:00 uur (Oktober t/m Maart)

 Nieuw speelgoed in de uitleen

Al het speelgoed dat u bij ons kunt lenen, is te zien op onze website. Zo kunt u thuis alvast uitzoeken wat u wilt gaan lenen. Als u de code noteert, kunnen we u snel van dienst zijn.

Kijk voor een overzicht van ons nieuwe speelgoed op deze webpagina onder

SPEELGOED MENU >> NIEUW IN DE UITLEEN

 

De Speelotheek nu ook op facebook. Like us!

Of volg ons op Twitter

 

 

 


——————————