3-5 JAAR

F1465 Miele Stofzuiger, rood

Als je huisje speelt, moet je natuurlijk ook schoonmaken! Met deze kleine Miele stofzuiger, is het net of je echt aan het schoonmaken bent.
Het apparaat maakt realistische geluidjes en is, dankzij de wielen die 360 graden draaien, gemakkelijk met je mee te trekken.
Help jij bij de klusjes in huis met deze mooie stofzuiger?

C1464 Loco Bambino – Spelen met Muis

Bambino Loco bestaat uit een doorzichtige basisdoos met 6 kleurrijke steentjes. Op de ene zijde staat een symbool, op de andere zijde een bolletje. Bij de doos horen leuke boekjes met opdrachten. Kinderen hebben snel door hoe het werkt en kunnen zelf de uitkomsten controleren. Kloppen de bolletjes? Dan hebben ze alles goed!

Set met de boekjes:

Muis en al haar vriendjes

In de dierentuin

Wat hoort bij elkaar

            

B1462 Hubelino

Door een grote hoeveelheid aan elementen en bouwstenen in meerdere vormen, kleuren en grootten zijn er oneindig veel combinatiemogelijkheden met Hubelino,van simpele constructies tot complexe stellages. De kleine bouwmeester raakt vertrouwd met zwaartekracht en versnelling, verbeteren hun motorieke vaardigheden, hun creativiteit en hun logisch denken.

Het Hubelino-blokjessysteem is 100 % compatibel met de bouwstenen van andere fabrikanten. Ze wiebelen niet, glijden niet weg en vallen niet om.

G1458 Koetje Boe

In dit vrolijke spel gaat het erom dat je als eerste je paard, schaap, koe of varken compleet krijgt. Je luistert naar het dierengeluid dat uit de stal komt. Van dat dier mag je nu een onderdeel pakken. Zo kan het dus gebeuren dat jouw varken een koeienkop krijgt, en misschien later zelfs het achtereind van een schaap! Da’s een raar dier geworden! Dat kan de bedoeling niet zijn. De onderdelen die niet bij jouw dier horen moet je zien in te ruilen voor passende delen. Misschien zitten die wel aan het schaap van een tegenspeler…? Koetje Boe is een spannend spel voor kinderen vanaf 3 jaar