3-5 JAAR

C1041 Wat leer ik op de kleuterschool

Met dit koffertje leren kleuters vormen en kleuren herkennen, rekenen, logisch denken en nog veel meer. De 30 vrolijke kaarten hebben aansprekende thema’s en oefenen steeds iets anders. Is de kaart af, dan laat de tekening op de achterzijde zien of de antwoorden goed zijn.

B1265 Knikkerbaan Marbulous

Een knikkerbaan in vrolijke kleuren. Met de losse onderdelen kun je keer op keer een leuke andere knikkerbaan bouwen. Welke mooie circuitjes gaan jouw knikkers afleggen?

B1252 Morphun Bouwblokken

De vierkante en driehoekige blokken van Morphun kunnen op elkaar, maar ook aan de zijkant verbonden worden. Zo zijn er honderden vormen en modellen mogelijk, met hulp van instructie bladen. De vierkante blokken van Morphun passen op de meeste andere merken blokken.

Manipulatief en constructiespeelgoed zijn algemeen aanvaard als een essentieel onderdeel van een programma om creatief spel, fijn motorische vaardigheden, hand-oog coördinatie, en probleemoplossende vaardigheden bij kinderen spelendrwijs te ontwikkelen. Morphun biedt een breed scala aan instructies en voorbeelden ter ondersteuning voor beginners, gevorderden en ver-gevorderden.

De instructiebladen in het eerste boekje voor de beginners bevatten vele “ware grootte afbeeldingen”. Dit maakt het voor jonge kinderen gemakkelijk om 2D ontwerpen te maken. Ze kunnen de blokken als een puzzel op de instructie bladen leggen en in elkaar schuiven.

Voor de iets oudere kinderen zijn er nog veel meer uitdagende voorbeelden in de 2 andere boekjes.

Zo is deze set geschikt voor diverse leeftijden.

M1259 Discwerpen

Probeer zoveel mogelijk punten te scoren door je disc in de beste rand te gooien. Een lekker groot kleed dat vastgezet kan worden met pinnetjes in het gras voor veel speelplezier. Ook leuk voor een partijtje.

M1258 Blikgooien

Leuk voor een partijtje of gewoon zomaar voor een leuk spelletje: het bekende blikgooien. Voor buiten of, als het mag, binnen!

Je kunt er een echte competitie van maken als je wilt, door de punten op te tellen van de blikken die je omver hebt gekregen. Succes!!

Niet in de regen gebruiken of buiten laten svp, anders gaan de blikken roesten.