6-8 JAAR

G1437 Junior Scrabble

Deze Scrabble is speciaal gemaakt voor jongere kinderen. Het spelbord is aan beide kanten te gebruiken: de ene kant is geschikt voor kinderen van ongeveer 5 tot 8 jaar en de andere kant voor kinderen vanaf 7 jaar. Zo kunnen de kinderen op hun eigen niveau spelen. Het bord voor de jongste kinderen is voorbedrukt met woorden en een daarbij passende afbeelding. De bedoeling is om de letters van deze woorden een voor een te bedekken. De variant voor de wat oudere kinderen lijkt al meer op de volwassen Scrabble, maar de regels zijn iets vereenvoudigd.

G1432 Ticket to Ride

Ticket to Ride USA is een treinavontuur dat je dwars door Amerika voert. In Ticket to Ride verzamel je kaarten met verschillende types treinwagons, waarmee je treinroutes tussen steden in Noord-Amerika kunt claimen. Hoe langer de routes, hoe meer punten het oplevert. Daarnaast win je punten door bestemmingskaarten te volbrengen, waarbij twee verafgelegen steden met elkaar verbonden moeten worden. Heb jij de langste aaneengesloten route gebouwd? Dan krijg je ook punten. Een prachtig uitgevoerd spel.

Klim aan boord voor een plezierige en avontuurlijke treinreis dwars door Noord-Amerika!

C1429 Cobra Cubes

Maak de slang! 40 uitdagende puzzels met verschillende niveaus. Doel: maak de slang aan de hand van de voorbeelden. De puzzel stimuleert ruimtelijk inzicht en denken in 3D formaat.

C1067 Super Mario Bros Wii

New Super Mario Bros Wii bevat nieuwe krachten die spelers kunnen verdienen door voorwerpen op te rapen. Zo kun je een helikopterpak krijgen waarmee je kan vliegen en zweven. New Super Mario Bros Wii bevat nog veel meer nieuwe krachten die je kunt verdienen. Er is ook een nieuw pinguïnpakje dat Mario kan dragen om sneeuwballen te gooien en met ijzingwekkende snelheden op zijn buik over de bevroren delen van een level te glijden. Yoshi is ook weer van de partij, op zijn rug kunnen spelers rijden, waarbij de tong van Yoshi kan worden gebruikt voor het opslokken van vijanden – of medespelers. Om Princess Peach te redden zullen spelers moeten samenwerken, maar ondertussen kunnen ze ook strijden om de meeste munten en punten. Help je vrienden door ze uit gevaarlijke situaties te redden, en werp ze het volgende moment de afgrond in!

Heb je thuis geen Wii? Geen probleem: ook die is te leen Bij Tante Leen.

C1066 Super Mario Galaxy 2 Wii

In ‘Super Mario Galaxy 2’ bezoek je verschillende planeten. Deze bizarre locaties zijn met behulp van Yoshi veel gemakkelijker te verkennen. Het groene dinosaurusje kan zijn tong gebruiken om over ravijnen te slingeren of om vijanden op te slokken. Door fruit te eten kan Yoshi zichzelf tot een ballon opblazen, korte sprintjes trekken en allerlei geheime gebieden ontdekken! Mario krijgt van de Luma een ruimteschip in de vorm van zijn eigen hoofd. Eigenlijk is dit ruimteschip een planeet, en met zijn eigen hoofd zal Mario het universum moeten verkennen. Hoe meer levels er uitgespeeld worden, des te meer leuke dingen er te vinden zijn op je eigen ruimteschip… planeet… hoofd.

Voor de minder ervaren spelers heeft Nintendo de Cosmic Guide in ‘Super Mario Galaxy 2’ verwerkt. De Cosmic Guide biedt een steuntje in de rug voor de momenten waarop het spel even iets te moeilijk lijkt.

Heb je thuis geen Wii? Geen probleem: ook die is te leen Bij Tante Leen.