9-12 JAAR

G1430 Wildlife

Schreeuwende apen, grazende buffels, razendsnelle krokodillen, de super intelligentie van een olifant of natuurlijk de koninklijke arrogantie van de leeuw; de Serengeti in Tanzania is één van de mooiste wildlife gebieden ter wereld. Bijna elk wild dier, nog levend op aarde, is er te zien.
Kijk, leer en ‘have fun’. Dit bordspel wordt in combinatie met twee dvd’s gespeeld. Meer dan vijf uur uniek beeldmateriaal en maar liefst 3200 vragen en antwoorden zorgen ervoor dat het spel steeds vernieuwend blijft. Uniek is ook dat er niet om toerbeurten wordt gespeeld, maar dat iedereen tegelijk speelt. Diegene die als eerste vanuit zijn jeep ‘de big 5’ (olifant, jachtluipaard, buffel, leeuw en neushoorn) heeft gefilmd is winnaar van het spel.

C1068 Sims 3 Wii

In De Sims 3 ben je niet alleen de basis over het leven van een geheel gezin, je hebt de controle over een gehele gemeenschap in een rustige buitenwijk. Je volgt het leven van diverse personen en als een soort dirigent heb je invloed op het dagelijks leven van alle personen in het dorp.  De Sims 3 bevat vele vernieuwingen, zoals een ‘open’ buurt waar Sims zich vrij in kunnen bewegen. Ook kun je in de Sim creëren functie zeer gedetailleerde Sims maken die er realistisch uitzien. Naast de keuze in lichaamsvorm en lengte van je Sims, kun je elk gedeelte van hun gezicht tot in detail bepalen, een kapsel voor ze kiezen en een huidskleur selecteren.

Geen Wii thuis? Geen probleem: ook die is te leen Bij Tante Leen.

 

E1426 Goocheldoos Magic

Hoe doe je dat toch? Laat iedereen versteld staan met jouw gave goocheltrucs! Met deze Magic Gold goocheldoos kun je meer dan 100 magische trucs laten zien. Steel jij de show?

G1420 Het goud van de FARAO

In dit strategisch spel speel je met 2 figuren samen om schatten uit een piramide te halen. Maar als je het masker van Toetanchamon van zijn plaats haalt, begint de piramide in te storten.

Een spelletje duurt ongeveer 45 minuten, leuk dus om nog een keer te spelen.

F1268 Metaaldetector

Zoek schatten met deze stoere digitale metaaldetector.

Misschien vind je gewoon bij jou in de buurt de meest onverwachte dingen als je met dit apparaat op stap gaat. Zoeken, zoeken en dan… hoor je een piep en heb je iets gevonden! Kijk maar op je display.