Gezelschapsspelen

G1552 Rad van Fortuin

Eén wiel – oneindige mogelijkheden. Jullie bepalen zelf wat de cijfers en de kleuren symboliseren. Een winst, een opdracht of wie de afwas moet doen? Spelletjes doen is altijd leuk!

Spelletjes doen ontwikkelt het logisch denkvermogen van je kind, evenals winnen, verliezen en op je beurt wachten.

Vanaf 6 jaar

G1548 Pop ‘n drop Penguins

Dit klassieke “race en chase” spel is leuk voor het hele gezin! Pop de dobbelstenen en beweeg je gekleurde pinguins rond het “icy” speelbord.

Probeer je pinguins als eerste “naar huis” te brengen. Maar, als ze van de ijzige bruggen vallen, met je helemaal opnieuw beginnen!

Plezier voor 2-4 Spelers

Vanaf 4 jaar

G1547 Kinder Wereldreis

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kinder Wereld Reis’ is een bordspel om kinderen spelenderwijs aardrijkskunde te leren. Het bestaat uit een dubbelzijdig speelbord dat doet denken aan een pagina uit de wereldatlas, met vlaggen, tekeningen, landennamen en hoofdsteden. Er zijn 110 vraag- en antwoordkaarten met vragen zoals ‘waar staat de Eiffeltoren?’,“waar leven ijsberen?” en ”waar ligt de Sahara?”. Het spel is in twee varianten te spelen, een makkelijke en een moeilijkere variant. Voor 2 tot 6 spelers

Vanaf 6 jaar

G1546 Kribbel, Krabbel

Leg de mieren, die gaten in hun romp hebben, zo op het speelbord dat hun gaten opgevuld worden door cirkels van dezelfde kleur.

Het spel is afgelopen als een speler al zijn mierkaarten op het speelbord neergelegd heeft.

Vanaf 4 jaar

G1545 Girls Trivia

Beantwoord de vragen en neem deel aan de verschillende uitdagingen. Je kunt gebaren spelen, zoveel mogelijk dieren noemen of opdrachten uitvoeren. Zodra de eerste speelster het finishvakje heeft bereikt is de gene met de meeste fisches de winnaar. Geschikt voor 2-5 spelers in de leeftijd

Vanaf 9 jaar