0-2 JAAR

Z1564 Ontdek & leer ballenboom

Pak een bal en speel met mij! Stop een bal bovenin de boom en leer tellen van één tot vier. Speel met de vogel een zoekspelletje of druk op de gekleurde appeltoetsen om cijfers en kleuren te leren. Draai aan het rad en laat je verrassen door leuke reacties.

F1561 Safarikoffer Playmobil

Een gele koffer vol safari-speelplezier. Met een dierenverzorgster en veel dieren, zoals het baby-olifantje, nijlpaarden, gnoes, gazelles, apen en andere kleine dieren waar je allemaal voor kunt gaan zorgen.

F1549 Boerderij Duplo

Breng een bezoek aan de avonturenboerderij met je peuter en voer alle lieve dieren. 
Jonge boeren zullen het heerlijk vinden om de bel te luiden en daarna naar beneden te suizen op de glijbaan. Laat alle dieren een dutje doen in de schuur en ga dan naar het boerderijhuis voor wafels en een logeerpartijtje! 

Vanaf 2 jaar

Z1542 Puppy kruipbal

Door de Speel en Leer Puppy Kruipbal wordt de ontwikkeling van je kindje gestimuleerd wat betreft spraak, letters, tegenstellingen en nog veel meer. Je kleine kan kruipend, op de buik of zittend met de bal spelen. Ideaal dus voor alle ontwikkelingsfases!
De spiegel zorgt voor zelfontdekking en wanneer de puppy aangetikt wordt of over de grond wordt gerold, hoort je kleine gezellige meezingliedjes. Je kindje zal gestimuleerd worden om achter de Puppy Kruipbal aan te kruipen!