0-2 JAAR

F1501 Safariset 1.2.3. Playmobil

Met deze 1.2.3. Playmobil grote Safariset  kunnen de toeristen in een safaritruck op zoek gaan naar wilde dieren. De chauffeur weet de dieren vaak te vinden, want hij heeft contact met zijn collega die met een klein vliegtuigje over het gebied vliegt en speurt naar de dieren. Onderweg komen ze een olifant, aap, zebra en giraffe tegen, maar ook leeuwen en een enge krokodil.

Z1499 Kruip en Vang vormen schildp

Deze vrolijke schildpad helpt jouw kind op speelse wijze verschillende vormen en kleuren te herkennen en ze vervolgens in de juiste gaten te plaatsen. Schnappi de schildpad stimuleert jouw kind te kruipen en tot het sorteren van vormen en kleuren. Zigzaggend met vrolijke muziek beweegt hij door de kamer met de bouwstenen op zijn rug, zodat de baby ze weer kan sorteren.

F1469 Vliegtuig Little People

Ga je mee op reis met dit leuke vliegtuig? De pilote staat al te wachten op de twee passagiers en de baby in en maxi-cosy, die ook bij deze set horen.

F1468 Tractor en wagen

Vervoer je dieren in de tractor met aanhangwagen. Zo komen je boerderijdieren altijd veilig in hun stal terecht.

Eenvoudig de knop op de motorkap indrukken, het typische tractorgeluid weerklinkt en de tractor begint te rijden. Wordt de bestuurder op zijn stoel gezet, dan zingt hij het liedje “Old McDonald”, onder begeleiding van zijn dierenkoor op de aanhanger, waar ieder dier zijn eigen zitplaats heeft. Door op het dier te drukken, hoor je het bijbehorende dierengeluid

F1467 Toet Toet 2 in 1 vliegtuig

Alle piloten opgelet, want het 2 in 1 Vrachtvliegtuig is geland! Plaats Vince Vliegtuig in de laadruimte of transformeer het vrachtvliegtuig in een lanceerbaan en laat hem van de helling rijden. De vele beweegbare onderdelen bevorderen de ontwikkeling van de motorische vaardigheden en moedigen het spelen van rollenspellen aan. Verbind het 2 in 1 Vrachtvliegtuig met andere speelsets voor nog meer speelplezier! Inclusief Vince Vliegtuig.