0-2 JAAR

F1549 Boerderij Duplo

Breng een bezoek aan de avonturenboerderij met je peuter en voer alle lieve dieren. 
Jonge boeren zullen het heerlijk vinden om de bel te luiden en daarna naar beneden te suizen op de glijbaan. Laat alle dieren een dutje doen in de schuur en ga dan naar het boerderijhuis voor wafels en een logeerpartijtje! 

Vanaf 2 jaar

Z1542 Puppy kruipbal

Door de Speel en Leer Puppy Kruipbal wordt de ontwikkeling van je kindje gestimuleerd wat betreft spraak, letters, tegenstellingen en nog veel meer. Je kleine kan kruipend, op de buik of zittend met de bal spelen. Ideaal dus voor alle ontwikkelingsfases!
De spiegel zorgt voor zelfontdekking en wanneer de puppy aangetikt wordt of over de grond wordt gerold, hoort je kleine gezellige meezingliedjes. Je kindje zal gestimuleerd worden om achter de Puppy Kruipbal aan te kruipen!

 

M1514 Schommel Politiemotor

Dat staat stoer! Een politiemotor voor de allerkleinsten, die lekker kan schommelen terwijl hij of zij met allerlei knoppen de leukste geluiden kan produceren.

Z1513 Catch-me-Kitty poes

Pak me dan als je kan! Vrolijke kat van VTech die beweegt en aanmoedigt om te kruipen en haar te pakken. Als je kind de kat benadert, een sensor aan de achterkant voelt de nabijheid en reageert met geluiden en bewegingen. Ook aan de voorkant zit een sensor, waardoor de kat obstakels kan vermijden. Met leuke melodietjes en met de mogelijkheid tot het leren van vormen en getallen.

P1510 Bumba Puzzeltrein, de Zee

Leg de kleine puzzelstukken op de juiste plaats en puzzel de grote stukken aan elkaar. Zo maak je keer op keer je eigen Bumba puzzelverhaal!