3-5 JAAR

G1558 Stef Stuntpiloot

Met Stef Stuntpiloot wordt het gegarandeerd een hilarische bedoening. Stef vliegt steeds langs jouw kippenhok. Kun jij jouw kippen beschermen tegen Stef en zijn stuiterende stuntvliegtuig? Druk op tijd op de arm zodat Stef weer omhoog vliegt en jouw kippen mist, maar probeer hem tegelijkertijd zo te lanceren dat de kippen van je medespelers wel sneuvelen. Ben jij de beste piloot en leven jouw kippen nog terwijl de anderen er geen meer over hebben? Dan win jij dit te gekke spel!

Vanaf 4 jaar

F1557 Luchthaven Toet Toet

Rijd met Valentijn Vliegtuig, Claire Cabrio of Hetty Helicopter naar de lanceerder en beweeg de hendel omlaag om het voertuig te laten opstijgen. Draai de wolk rond de toren om het voertuig te laten vliegen en draai vervolgens de radar tegen de klok in om het voertuig te laten landen. Het verschuiven van de bagage op de bagageband, het bewegen van de benzinepomp en het draaien van de windmeter prikkelt de fantasie. Beweeg de voertuigen over de zes Magische Sensors en luister naar vrolijke reacties. Met meer dan 35 melodietjes, gezongen liedjes, geluiden en zinnetjes.

Vanaf 3 jaar

C1556 Tiptoi Manege Puzzel 104 st.

Tiptoi ziet spreekt en interacteert met jou! Tiptoi is een innovatief leersysteem waarmee kinderen spelenderwijs de wereld ontdekken. Leer alles over paarden en de manege. Na het puzzelen begint het avontuur: als de puzzel klaar is duik je met de Tiptoi stift in het verhaal. De stift brengt de manege tot leven. 

Vanaf 5 jaar

C1555 Tiptoi – Avontuur in het dierenrijk

Beestachtig goed! Kinderen en volwassenen ontdekken de belangrijkste eigenschappen van meer dan 50 dieren en gebruiken deze kennis in 4 spannende spellen.
Als het kind met de stift een afbeelding of tekst aanraakt, weerklinken er bijhorende geluiden, gesproken tekst of muziek.

Door de elektronische intelligentie kunnen kinderen de spellen steeds weer zelfstandig opnieuw beleven.

Vanaf 4 jaar

F1554 Ontbijtset

Dat wordt voortaan lekker ontwaken! Thee, een lekkere geroosterde boterham of een croissant met jam. Je kind(eren) kunnen je verwennen met een lekker ontbijtje op bed. Of toch liever wat later op de ochtend een lekker kopje koffie? Met deze leuke complete ontbijtset zullen ze veel speelplezier hebben.

Vanaf 3 jaar