3-5 JAAR

C1583 Tiptoi – De Monsterlijke Muziekschool

Alle monsterbands willen meedoen aan het muziekfestival. Maar om het podium op te mogen moet iedereen zich bewijzen: wie kent alle instrumenten en de liedjes? En wie zingt het hoogste lied? Op de muziekschool leren de kinderen allerlei aspecten van de muziek kennen. Alleen of met anderen: tiptoi brengt met liedjes melodieën en geluiden de muziekschool tot leven en maakt jonge kinderen op een speelse wijze vertrouwd met de basisthema’s van het eerste muziekonderwijs. Veel quizvragen en doe-spelletjes garanderen gevarieerd speel- en leerplezier. Kies je lievelingsband en laat je door Krokus, het vriendelijke hoofd van de muziekschool, klaarstomen voor het grote optreden: Berry Polly en Presto demonstreren hoe leuk het is om zelf muziek te maken. Reno en de professor kunnen veel over instrumenten en de klassieke muziek vertellen; en bij Foni ontdek je waarom een goed gehoor soms wel erg handig kan zijn…….Bovendien maakt de tiptoistift het mogelijk om eenvoudige melodieën en ritmes zelf te spelen en verbindt de opdrachten en spelletjes spelenderwijs met de training van het gehoor.

Vanaf 4 jaar

G1574 Okkie Octopus

De kreeftjes hebben het beste vriendje gevonden dat er is: Okkie de octopus. Hihihihihi, wat een pret! Dat wordt lachen want Okkie kan he-le-máál niet tegen kietelen! Behoedzaam probeer je de kreeftjes te vangen. Met behendigheid en een vaste hand krijg je er vast wel een paar te pakken. Maar pas op dat je Okkie niet aanraakt want dan krijgt hij weer de slappe lach en is je beurt voorbij! Wie is de beste kreeftenvanger?

Vanaf 3 jaar

F1572 Brandweer ladderwagen Playmobil

Met lichten en sirene aan, rijden de playmobil brandweerlieden in snel tempo met de brandweer ladderwagen naar de plaats van actie. Nu moeten ze snel zijn! Twee verdiepingen van het huis staan al in brand. Maar ze zijn uitstekend opgeleid. Binnen enkele seconden hebben ze de gevarenzone beveiligd, de ladder verlengd en de brandslangen klaar gemaakt voor gebruik. Nu is het tijd om het vuur uit te doven! Gelukkig wordt de brand snel onder controle gebracht.

De brandweerauto is uitgerust met coole licht- en geluidseffecten.

Vanaf 4 jaar

G1570 Pirates! Stratego

Dit Jumbo Stratego piratenspel is speciaal geschikt voor de jonge avonturiers. Bij het 3D bordspel draait het volledig om overwinnen.

Verover de vlag die de vijand heeft verstopt door het te beschieten met een kanon, te vechten of door een vijand aan de haaien te voeren. De piraat die als eerst de vlag van de tegenstander weet te veroveren is de winnaar van dit spannende spel.