6-8 JAAR

G1585 30 seconds Junior

Speciale kindereditie van dit spectaculair partyspel voor teams. Fantastisch voor grote gezelschappen op feestjes en partijen. Je speelt in teams. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de 5 begrippen op een kaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen jullie raden, des te meer velden jullie op het speelbord vooruit mogen. Een dobbelsteenworp kan daar nog verandering in brengen. Welk team bereikt als eerste de finish? Deze editie bevat begrippen die aantrekkelijk en begrijpelijk zijn voor jeugdige spelers. Zo zijn kinderen nu ook waardige tegenstanders!

Vanaf  7 jaar

F1581 Schleich Jungle onderzoekstation

Uren speelplezier met deze mooie Schleich speelset. Op dit onderzoeksbasiskamp gaan de rangers de dieren uit de jungle onderzoeken. Met de bijgeleverde quad, kunnen de rangers bijvoorbeeld een zieke tijger uit de Jungle ophalen. Dat is vast een gevaarlijk karwei.

Vanaf 6 jaar

G1578 Squla

Speel met je ouders het Squla Familiebordspel! Een spannend vraag- en antwoordspel voor de hele familie. De vragen in de categorieën taal, rekenen, geschiedenis, natuur & techniek en aardrijkskunde zijn voor iedereen te spelen.

Voor ieder leerjaar zitten er andere vraagkaarten bij, kinderen uit elke leeftijdsgroep krijgen daarom vragen van hun eigen niveau. Daarnaast een speciale vraagstapel voor volwassenen. Als je dit spel met je kind speelt kan het dus zomaar zijn dat je wordt verslagen! Dat maakt het Squla familiebordspel bijzonder en erg leuk voor de kinderen omdat iedereen kans heeft om te winnen. 

Let op: De antwoordkaart zit tussen de vragenkaarten voor ouders. Hij zit er dus wel in, maar een beetje verstopt!
Leuk en leerzaam familiespel.

Vanaf 7 jaar

F1573 Racebaan Exost Loop

Rijd met je high speed racecar door een 3D racebaan van buizen! Bouw je racebaan door de buizen in elkaar te schuiven. De auto heeft een turbo knop.Neem een shortcut of maak een coole sprong. Deze gekleurde Exost Loop Solo deluxe racingset heeft 5 stoere challenges.

 Vanaf 6 jaar