6-8 JAAR

M1453 Jumbo tennisset

kleur kan afwijken

Lekkere jumbo tennisrackets en een zachte gele bal.

Met zo’n groot racket sla je niet gauw mis!

P1452 Zoek de verschillen puzzel 100 st.

De zoek-de-verschillen puzzels zijn anders dan gewone puzzels…12 keer anders

De puzzel in de doos is precies hetzelfde als het plaatje op de doos, behalve dat er 12 verschillen in zitten. Maak de puzzel en kijk of jij alle verschillen kunt ontdekken. De oplossingen zitten erbij voor als je het echt niet meer weet, maar niet spieken hoor!

G1437 Junior Scrabble

Deze Scrabble is speciaal gemaakt voor jongere kinderen. Het spelbord is aan beide kanten te gebruiken: de ene kant is geschikt voor kinderen van ongeveer 5 tot 8 jaar en de andere kant voor kinderen vanaf 7 jaar. Zo kunnen de kinderen op hun eigen niveau spelen. Het bord voor de jongste kinderen is voorbedrukt met woorden en een daarbij passende afbeelding. De bedoeling is om de letters van deze woorden een voor een te bedekken. De variant voor de wat oudere kinderen lijkt al meer op de volwassen Scrabble, maar de regels zijn iets vereenvoudigd.

G1432 Ticket to Ride

Ticket to Ride USA is een treinavontuur dat je dwars door Amerika voert. In Ticket to Ride verzamel je kaarten met verschillende types treinwagons, waarmee je treinroutes tussen steden in Noord-Amerika kunt claimen. Hoe langer de routes, hoe meer punten het oplevert. Daarnaast win je punten door bestemmingskaarten te volbrengen, waarbij twee verafgelegen steden met elkaar verbonden moeten worden. Heb jij de langste aaneengesloten route gebouwd? Dan krijg je ook punten. Een prachtig uitgevoerd spel.

Klim aan boord voor een plezierige en avontuurlijke treinreis dwars door Noord-Amerika!

C1429 Cobra Cubes

Maak de slang! 40 uitdagende puzzels met verschillende niveaus. Doel: maak de slang aan de hand van de voorbeelden. De puzzel stimuleert ruimtelijk inzicht en denken in 3D formaat.