6-8 JAAR

G1552 Rad van Fortuin

Eén wiel – oneindige mogelijkheden. Jullie bepalen zelf wat de cijfers en de kleuren symboliseren. Een winst, een opdracht of wie de afwas moet doen? Spelletjes doen is altijd leuk!

Spelletjes doen ontwikkelt het logisch denkvermogen van je kind, evenals winnen, verliezen en op je beurt wachten.

Vanaf 6 jaar

G1547 Kinder Wereldreis

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kinder Wereld Reis’ is een bordspel om kinderen spelenderwijs aardrijkskunde te leren. Het bestaat uit een dubbelzijdig speelbord dat doet denken aan een pagina uit de wereldatlas, met vlaggen, tekeningen, landennamen en hoofdsteden. Er zijn 110 vraag- en antwoordkaarten met vragen zoals ‘waar staat de Eiffeltoren?’,“waar leven ijsberen?” en ”waar ligt de Sahara?”. Het spel is in twee varianten te spelen, een makkelijke en een moeilijkere variant. Voor 2 tot 6 spelers

Vanaf 6 jaar

C1541 Tip Toi – puzzel het ridderkasteel

Tiptoi ziet spreekt en interacteert met jou! Tiptoi is een innovatief leersysteem waarmee kinderen spelenderwijs de wereld ontdekken. Ben jij zo moedig als een ridder en wil jij de koning helpen de prinses terug te vinden? Dan op naar het ridderkasteel! Na het puzzelen duik je met de Tiptoi stift in het verhaal. Met de stift komt het verhaal van het kasteel tot leven. Je komt veel te weten over de Middeleeuwen en alles wat daarmee te maken heeft.

G1540 Circus

Op het speelbord zie je een circus waarop iedereen zit te wachten tot de voorstelling kan beginnen. Maar waar is de directeur? De spelers zijn de clowntjes die op zoek gaan naar de directeur. Wie vindt heeft gewonnen. Maar zo gemakkelijk gaat dat niet. Je moet drie dieren om hulp vragen. Tijdens je speurtocht door het circus laten de andere clowntjes je niet met rust en moet je ook nog eens oppassen voor slapende leeuwen en een tent die kan instorten.

G1537 Wie, wat, waar?

Een gezellig en educatief familiespel. Vier verschillende thema’s (wereldkinderen, dieren, transport en vlaggen) zijn verbeeld en verwoord in de spelkaarten. Ieder kiest van die spelkaarten een plaatje dat zijn of haar tegenspeler of –speelster daarop moet raden. Met vragen waarop met ja of nee kan worden geantwoord komt elke speler steeds dichterbij het te raden plaatje. Als je het juiste plaatje raadt, wat ook kan door vroegtijdig te gokken, heb je gewonnen. Als je verkeerd raadt, gaat een kans verloren.
Voor 2-4 spelers