6-8 JAAR

G1470 Buurman & Buurman (het bordspel)

In het spannende Buurman & Buurman dobbel- en bordspel ligt een hele stapel opdrachten op je te wachten. Goed dat Buurman & Buurman zo handig zijn. En jullie gaan ze helpen. Om een opdracht te voltooien, moet je proberen het juiste gereedschap bij elkaar te dobbelen.

Je wint door 6 taken te volbrengen óf door te kiezen voor grotere opdrachten, waardoor je snel aan 40 punten kan komen. Breng jij je opdracht sneller tot een goed einde dan je medespelers? Dan roep je “A JE TO!”. Het spel is snel te leren, spannend tot aan het eind maar bovenal zeer leuk om te spelen, dus gegarandeerd uren speelplezier voor jong en oud!

G1466 Rummikub travel

Het overbekende familiespel Rummikub voor op reis! Maak mooie cijferreeksen met de gekleurde cijfers op je plankje. Wie legt de slimste combinaties? Een spel dat inzicht, durf en tactiek combineert.
Spelers moeten zo snel mogelijk de tegels op hun bordje kwijt zien te raken door de juiste combinaties te leggen. Dat kan met de tegels van je bordje of met de tegels die al op tafel liggen.

B1463 Light Staxs reptielen

Houd je kind van bouwen, bijvoorbeeld met Lego blokken, dan hebben wij iets leuks voor je te leen: LIGHT STAX. Dit zijn prachtige bouwstenen (in het formaat van de traditionele Lego blokjes) die licht kunnen geven. In de bouwstenen zitten kleine energiezuinige maar krachtige LED lampjes. Je kind kan mooie creaties bouwen op een grondplaat die voorzien kan worden van batterijen of die kan worden aangesloten op een USB aansluiting. De grondplaat kan met gemak vele honderden op elkaar aangesloten bouwstenen verlichten.

Met deze set maak je de leukste dieren, of je verzint zelf een leuk bouwwerk.

  

F1461 Safari set – Schleich

Een grote avontuurlijke drinkplaats waar alle dieren heen komen om te drinken.

Van het merk Schleich, bekend om de levensechte dieren.  Met geweldige waterpartijen en lekker veel dieren zoals: Olifanten, zebra’s, giraffen, leeuwen, een aap, flamingo, slang, schorpioen en duizendpoot.

Voor uren speelplezier.

M1453 Jumbo tennisset

kleur kan afwijken

Lekkere jumbo tennisrackets en een zachte gele bal.

Met zo’n groot racket sla je niet gauw mis!