9-12 JAAR

C1580 Elekticiteit Wetenschap & Spel

Een rijk werkoppervlak om de geheimen van elektriciteit te ontdekken en om een echt elektrisch circuit met modulaire elementen bouwen. Dankzij de rijk geïllustreerde handleiding kan men veilige en leuke elektrische experimenten uitvoeren..

Vanaf  9 jaar

B1577 Gravitrax knikkerbaan

Old school in een nieuw jasje. Dit is eindelijk een coole knikkerbaan met nieuwe trucjes!

Met het GraviTrax kogelbaan systeem kan je jouw eigen kogelbaanwereld bouwen. Gebruik de diverse bouwelementen om een parcours vol actie te maken en je kogels naar de finish te brengen. Met de looping zet je de wereld even op z’n kop. Hoeveel snelheid heeft je kogel nodig, zodat hij door de looping heen komt? 

Vanaf 9 jaar

P1575 Puzzelbal De Aarde 540 st.

Uniek drie dimensionaal puzzelplezier, dat zijn 3D puzzels. Ben jij een ware puzzelaar en toe aan een uitdaging. Dan kun je lekker aan de slag met deze  unieke afbeelding van de aarde met maar liefst 540 stukjes

Vanaf 9 jaar

G1563 Koehandel

Éénmaal! Andermaal! Verkocht! Wie is de gelukkige eigenaar van de prijskoe Bertha of één van de andere dieren? Menige doortrapte koehandel loopt volkomen uit de hand. Maar wie heeft nu eigenlijk wie te pakken? Alleen wie met boerenverstand biedt en listiger is dan de rest krijgt de lucratiefste dieren in handen!

G1545 Girls Trivia

Beantwoord de vragen en neem deel aan de verschillende uitdagingen. Je kunt gebaren spelen, zoveel mogelijk dieren noemen of opdrachten uitvoeren. Zodra de eerste speelster het finishvakje heeft bereikt is de gene met de meeste fisches de winnaar. Geschikt voor 2-5 spelers in de leeftijd

Vanaf 9 jaar