NIEUW IN DE UITLEEN

Nieuw in de utleen per juli 2017

C1440 Reken Puzzels My Little Pony

Op een leuke manier bezig zijn met rekenen. Met 24 reken puzzels van My Little Pony: 13 plus sommen en 11 min sommen. Maat puzzel per som: 12 x 6 cm

Vanaf 3 jaar

M1439 Lieveheersbeest Motoriekbord

Met dit leuke motoriekbord stimuleert u spelenderwijs de fijne motoriek, en het concentratievermogen bij uw kind. Volg het parcours met de magnetische pen en breng de gekleurde balletjes naar het midden (buik) of juist naar de uiteinden (vleugels) van het labyrint.

Vanaf 1,5 jaar

F1438 Nijntje telefoon

Telefoon met geluiden, muziek en andere verrassingen.
Bevat originele stemmen van Nijntje en haar familie en vriendjes.
De 10 druktoetsen hebben leuke lichteffecten.

Vanaf 1 jaar

G1437 Junior Scrabble

Het spelbord is aan beide kanten te gebruiken: de ene kant is geschikt voor kinderen van ongeveer 5 tot 8 jaar en de andere kant voor kinderen vanaf 7 jaar. Zo kunnen de kinderen op hun eigen niveau spelen.

Vanaf 6 jaar

F1433 Garage Fisher Price

Er is heel wat bedrijvigheid in deze garage van Fisher Price. De garage heeft een lift met bel en een benzinepomp. De Little People poppetjes rijden af en aan in hun auto’s. Maar mocht de auto het niet meer doen, komt de takelwagen om te helpen.

vanaf 2 jaar

G1432 Ticket to Ride

In Ticket to Ride verzamel je kaarten met verschillende types treinwagons, waarmee je treinroutes tussen steden in Noord-Amerika kunt claimen. Hoe langer de routes, hoe meer punten het oplevert. Daarnaast win je punten door bestemmingskaarten te volbrengen, waarbij twee verafgelegen steden met elkaar verbonden moeten worden. Heb jij de langste aaneengesloten route gebouwd? Dan krijg je ook punten. Een prachtig uitgevoerd spel.

Vanaf 8 jaar

Nieuw in de uitleen per juni 2017

F1435 Poppenstoel met verzorgingskoffertje

 

Met deze poppenstoel en het bijbehorende verzorgingskoffertje, met daarin o.a. een slab, flessenwarmer en drinkflesje, kun jij heerlijk met je pop spelen.

Vanaf 3 jaar

F1434 Brandweerwagen – Gianttrucks

Wanneer er ergens brand is, kun jij te hulp schieten met jouw brandweerauto van maar liefst 75 cm lang! Zorg dat de tank gevuld is met water en pomp zo snel je kunt water in de slang. Doordat je het water wel tot 6 meter ver komt, heb jij de brand zo onder controle!

Vanaf 3 jaar

M1431 Touwtrek touw

Altijd leuk voor een partijtje. Een potje touwtrekken. Wel team is het sterkst? En durven de jongens tegen de meisjes? Ook op een familiedag in te zetten. Volwassenen kunnen meedoen, want het is een lekker lang en stevig touw. 

Vanaf 4 jaar

G1430 Wildlife

Dit bordspel wordt in combinatie met twee dvd’s gespeeld. Meer dan vijf uur uniek beeldmateriaal en maar liefst 3200 vragen en antwoorden zorgen ervoor dat het spel steeds vernieuwend blijft. Uniek is ook dat er niet om toerbeurten wordt gespeeld, maar dat iedereen tegelijk speelt. Diegene die als eerste vanuit zijn jeep ‘de big 5’ (olifant, jachtluipaard, buffel, leeuw en neushoorn) heeft gefilmd is winnaar van het spel.

Vanaf 9 jaar

C1429 Cobra Cubes

Maak de slang! 40 uitdagende puzzels met verschillende niveaus. Doel: maak de slang aan de hand van de voorbeelden. De puzzel stimuleert ruimtelijk inzicht en denken in 3D formaat.

vanaf 6 jaar

G1428 Kikker speelt tikkertje

In Kikker Speelt Tikkertje proberen de spelers elkaar te tikken. Wie is als eerste in de boot? Je kunt spelen op het speelveld of met de buttons. Met verschillende spelvarianten beschreven in de spelregels.

Vanaf 3 jaar

 

Nieuw in de uitleen per mei 2017

Z1427 Druk-en-speel-wagens Winnie the Pooh

 

Knorretje en Roe zitten al klaar om te rijden. Plaats Poeh Beer of Teigetje op hun plaats, druk ze naar beneden en het karretje gaat rijden! Uw kleintje zal net zo’n plezier hebben als de kleine vriendjes.

Vanaf 0 jaar

E1426 Goocheldoos Magic

Hoe doe je dat toch? Laat iedereen versteld staan met jouw gave goocheltrucs! Met deze Magic Gold goocheldoos kun je meer dan 100 magische trucs laten zien. Steel jij de show?

Vanaf 9 jaar

M1425 Twister Hoepla

 

Twister Hoepla met 2 draaischijven voor maar liefst 5 twister variaties: plakken, ringwerpen, race, ringentwister of T-wirwar. Speel in teams of raak één voor één met je vrienden in de knoop. Speel binnen of buiten en wring je in alle mogelijke bochten met dit Twister Hoepla actiespel! Probeer de 5 verschillende spellen uit en tracht vooral je evenwicht niet te verliezen! Super hilarisch.

Vanaf 6 jaar

G1420 Het goud van de FARAO

In dit strategisch spel speel je met 2 figuren samen om schatten uit een piramide te halen. Maar als je het masker van Toetanchamon van zijn plaats haalt, begint de piramide in te storten. Een spelletje duurt ongeveer 45 minuten, leuk dus om nog een keer te spelen. 

Vanaf 9 jaar

G1418 Feestspel

De naam zegt het al: een perfect spel voor een feestje. Met 100 opdrachtkaarten waarbij je geluiden moet maken, iets tekenen, iets uitbeelden of een verboden woord moet raden. Draai de zandloper om en probeer binnen de tijd je opdracht uit te voeren. Dat wordt vast gezellig! Op de achterzijde van het speelbord kun je ook een eenvoudige variant spelen met het beesten spel. 

vanaf 6 jaar

E1335 Looming set

  

Met deze set heb je alles in huis om de leukste creaties te maken.

Met Loomkolommen in verschillende breedtes, haaknaalden, een vakjesdoos vol elastiekjes, twee leuke boekjes met voorbeelden en een instructievel,  maak je bijvoorbeeld armbandjes, sleutelhangers of magische figuren.

Vanaf 6 jaar

Onlangs ook nieuw in de uitleen gekomen

 

E1423 Gitaar

 

Speel simpelweg een noot om het liedje te beginnen. En jam maar mee met de melodietjes waar veel ouders mee opgroeiden. Of maak je eigen muziek. De guitaar heeft 3 snaren, toetsen met geluid en licht.

Vanaf 3 jaar

 

 

M1419 Activity loopwagen

 

Met dit speelgoed zijn de eerste stapjes pas echt heel erg leuk. Door de greep en de bandjes met rubber schuift het wagentje gegarandeerd licht en stabiel. Een dierenpuzzel, een kralenspiraal, een labyrint met bonte bloemen en diverse sorteermogelijkheden met houten blokjes opzij zorgen voor de nodige afwisseling bij het leren lopen. Zo wordt niet alleen het lopen, maar ook tegelijkertijd de motoriek gestimuleerd. Dit speelgoed is spel, plezier en beweging in één! Ook bij grotere kinderen zeer populair, omdat het aan de achterzijde veel opbergmogelijkheden biedt voor van alles en nog wat.

Vanaf 0 jaar

 

 

 

Z1413 Zing en speel Puppy – VTech

Laten we gaan spelen! Schud de kluif en zie de puppy wandelen, zitten, opstaan en rondjes draaien. De lieve puppy leert kleuren, vormen, oorzaak en gevolg en moedigt kleintjes aan om op ontdekking te gaan! De schattige puppy heeft knipperende lichtjes, verschillende druktoetsen en realistische geluiden. Het volume van de 10 melodietjes en 2 gezongen liedjes is regelbaar.

Vanaf 1 jaar

 

P1411 Puzzel Duel

Ben jij stressbestendig en een puzzelkoning? Ga dan de strijd aan met je vrienden of familie in dit spannende puzzel duel. Zodra de stopwatch is gezet, moeten beide spelers zo snel en slim mogelijk puzzelen. Er zijn 3 rondes waarin je de snelste tijd kan scoren. Wie legt het snelst zijn puzzel? 
Speel dit spel een tegen een. Je kunt  alle 3 de rondes achter elkaar spelen en de totale stand opschrijven of je kan een winnaar uitroepen per ronde. Gebruik een telefoon of eierwekker als stopwatch en roep ‘Stop de tijd!’ als je puzzel klaar is.
Dit puzzel duel is een Comic editie. In de 3 rondes krijg je grappige puzzels waaronder: Pisa en Schloss Neuschwanstein in de eerste ronde, Las Vegas en Piccadilly Circus in de tweede ronde en Cruise en Time Square in de laatste ronde. Stop de tijd!

• 6 puzzels, 50, 100 en 150 puzzelstukjes
• Speluitleg 

Vanaf 8 jaar

 

 

M1408 Bakfiets

Je ziet ze steeds vaker op straat: de bakfiets! Meestal met kinderen in de laadbak maar deze fiets is gemaakt van hout van de rubberboom, zodat hij stevig genoeg is om zelf op te zitten.
Zitten in de laadbak is natuurlijk niet de bedoeling, maar je blokken kun je er makkelijk in vervoeren!

Vanaf 2 jaar

 

 

B1404 Lego Junior Brandweer koffer

   

Er is brand uitgebroken in een leegstaand huis! Bel de brandweer en stuur ze op de noodsituatie af met de snelle brandweertruck en -motor. Help de helden van de brandweer bij het dak te komen met de hoogwerker om het vuur van bovenaf te blussen, maar pas op voor de vlammen die uit de deuropening slaan! Deze spannende speelkoffer zit boordevol verrassingen.De set bestaat uit een eenvoudig te bouwen brandweertruck met bergruimte achterin en aanhanger met beweegbare hoogwerker, een motor en een verlaten huis met ramen en een deur die open kan. Inclusief twee brandweerman-minifiguren. In handige meeneemkoffer.

Vanaf 4 jaar

 

 

P1400 Jan van Haasteren puzzel “Buren” 252 st.

Het blijft altijd een feestje, een puzzel van Jan van Haasteren. Bij deze XXL puzzel met 252 grote puzzelstukken nemen we een kijkje in de tuinen van de buren. Er daar gebeurd natuurlijk weer van alles.

Vanaf 6 jaar