NIEUW IN DE UITLEEN

Nieuw in de uitleen per oktober 2017

P1456 Planes – 50 st.

Puzzel van 50 stukjes met Dusty uit Planes en Maru uit Planes 2 

Vanaf 3 jaar

C1455 Electro KiddyClick

Elektronisch spel met vragen en antwoorden voor kinderen vanaf 3 jaar. Met 10 dubbelzijdige, afwasbare kaarten.  Iedere kaart heeft een eigen thema. Met licht-en geluidseffecten.

Vanaf 3 jaar

M1454 Zakloopzakken

4 zakloopzakken, alleen te gebruiken op een zachte ondergrond zoals gras of zand.

Met de 2 rode linten “start” en “finish” kun je een mooi parcours uitzetten voor een spannende wedstrijd. Natuurlijk leuk op een partijtje!

Vanaf 4 jaar

M1453 Jumbo tennisset

Lekkere jumbo tennisrackets en een zachte gele bal.

Met zo’n groot racket sla je niet gauw mis! 

vanaf 6 jaar

P1452 Zoek de verschillen puzzel 100 st.

De zoek-de-verschillen puzzels zijn anders dan gewone puzzels…12 keer anders

De puzzel in de doos is precies hetzelfde als het plaatje op de doos, behalve dat er 12 verschillen in zitten. Maak de puzzel en kijk of jij alle verschillen kunt ontdekken. De oplossingen zitten erbij voor als je het echt niet meer weet, maar niet spieken hoor!  

Vanaf 6 jaar

M159 7 dwergen Kegelspel

Kegelspel van 7 vrolijk gekleurde dwergen, 2 rode houten ballen en 1 lichtblauwe houten bal.

Niet alleen om te kegelen, maar gebruik de dwergen bijvoorbeeld ook als merkteken voor een parcours, als start/finish markering of als estafette stokje.

Vanaf  3 jaar

Nieuw in de uitleen per september 2017

P1451 Kikkerkoning Vloerpuzzel

Deze lekker grote vloerpuzzel van 45 stukken, toont de ontmoeting van de prinses en de kikkerkoning.

Vanaf 3 jaar

F1450 Piratenboot Mega Bloks

De Piratenboot is onderweg naar het palmboom eiland. Hoog in de mast kijkt de piraat of er al land in zicht is. Als de papagaai voelt dat er gevaar dreigt kan de piraat kanonnen afvuren. Dat wordt een mooi avontuur.

Vanaf 2 jaar

G1449 Bumba Trein spel

Puzzel de wagonnetjes aan elkaar en maak elke keer opnieuw een nieuw speelbord. Dobbel je een weg door de Bumbatrein. Met de kleurendobbelsteen weet je meteen naar welk vakje je mag springen. De eerste speler die bij Bumba komt is de winnaar van het spel.

Vanaf 2 jaar

G1447 Memory Nijntje

Memory voor de kleintjes: met 24 kaarten en de herkenbare plaatjes van Nijntje kun je dit spelletje al gauw met je kindje spelen.

 vanaf 2 jaar

P1444 Woezel & Pip Puzzel  4, 6, 9 & 16 st.

Vier vrolijke puzzels van Woezel en Pip, oplopend in moeilijkheidsgraad:

In de tuin /Op de boot /In bad /Als kampioen

 Vanaf 2 jaar

M1448 Bruin/oranje loopfietsje

Een houten loopfietsje voor de allerkleinsten 

Vanaf 2 jaar

C1446 Zoef speelbord en kaarten

Zoef is een speel-leerspel met zelfcontrole waarbij concentratie, waarneming, logisch denken, combineren en fijne motoriek worden geoefend. Het materiaal bestaat uit een spelbord met 15 opdrachtkaarten, 12 kaarten “Dieren” en 12 kaarten “Mijn omgeving”, elk in een opbergcassette. De opdrachtkaart wordt in het spelbord geschoven waarna het kind het gekleurde raampje bij het juiste antwoord klikt. Elke opdrachtkaart heeft twaalf opdrachten in verschillende moeilijkheidsgradaties.

Vanaf 5 jaar

Z1445 Nijntje Vliegtuig

Blauw interactief vliegtuig van Nijntje. Ontdekken en leren met Nijntje. Zoek de kaartjes, en stop ze in de vleugel en Nijntje begint te vertellen… 

Vanaf 1,5 jaar

P1443 Hello Kitty 12,16,20,25 st.

4 puzzels van Hello Kitty oplopend in moeilijkheidsgraad: 12, 16, 20 en 25 stukjes

Vanaf 3 jaar

M1442 Badminton-set

Badminton is leuk op vakantie, of thuis op een grasveld. Maar je maakt het een stuk professioneler als je het speelt met een net. Leuk voor de familie, maar ook met je vrienden of vriendinnen, lekker buiten bezig zijn. Je kunt zelfs een dubbelspel doen, want er zijn 4 rackets bij deze set. (afbeelding wijkt af)

Vanaf 9 jaar

M1441 Honkbalhandschoen en honkbalknuppel

Gewoon om eens uit te proberen, of voor het oefenen van je techniek kun je deze set lenen, bestaande uit een knuppel en een bal, en natuurlijk een handschoen om de geslagen bal te vangen.

Vanaf 9 jaar

F1436 Koninklijk Kasteel Fisher Price

Een vrolijk kasteel van Fisher Price dat uitklapbaar is. De koning en koningin kunnen hun kasteel betreden door de neerklapbare toegangspoort, of zwaaien naar de mensen vanaf het balkon. Voor het paard is er stro en een voerbak als hij uit rijden is geweest. 

Vanaf 2 jaar

Nieuw in de uitleen per juli 2017

C1440 Reken Puzzels My Little Pony

Op een leuke manier bezig zijn met rekenen. Met 24 reken puzzels van My Little Pony: 13 plus sommen en 11 min sommen. Maat puzzel per som: 12 x 6 cm

Vanaf 3 jaar

M1439 Lieveheersbeest Motoriekbord

Met dit leuke motoriekbord stimuleert u spelenderwijs de fijne motoriek, en het concentratievermogen bij uw kind. Volg het parcours met de magnetische pen en breng de gekleurde balletjes naar het midden (buik) of juist naar de uiteinden (vleugels) van het labyrint.

Vanaf 1,5 jaar

F1438 Nijntje telefoon

Telefoon met geluiden, muziek en andere verrassingen.
Bevat originele stemmen van Nijntje en haar familie en vriendjes.
De 10 druktoetsen hebben leuke lichteffecten.

Vanaf 1 jaar

G1437 Junior Scrabble

Het spelbord is aan beide kanten te gebruiken: de ene kant is geschikt voor kinderen van ongeveer 5 tot 8 jaar en de andere kant voor kinderen vanaf 7 jaar. Zo kunnen de kinderen op hun eigen niveau spelen.

Vanaf 6 jaar

F1433 Garage Fisher Price

Er is heel wat bedrijvigheid in deze garage van Fisher Price. De garage heeft een lift met bel en een benzinepomp. De Little People poppetjes rijden af en aan in hun auto’s. Maar mocht de auto het niet meer doen, komt de takelwagen om te helpen.

vanaf 2 jaar

G1432 Ticket to Ride

In Ticket to Ride verzamel je kaarten met verschillende types treinwagons, waarmee je treinroutes tussen steden in Noord-Amerika kunt claimen. Hoe langer de routes, hoe meer punten het oplevert. Daarnaast win je punten door bestemmingskaarten te volbrengen, waarbij twee verafgelegen steden met elkaar verbonden moeten worden. Heb jij de langste aaneengesloten route gebouwd? Dan krijg je ook punten. Een prachtig uitgevoerd spel.

Vanaf 8 jaar

Nieuw in de uitleen per juni 2017

F1435 Poppenstoel met verzorgingskoffertje

 

Met deze poppenstoel en het bijbehorende verzorgingskoffertje, met daarin o.a. een slab, flessenwarmer en drinkflesje, kun jij heerlijk met je pop spelen.

Vanaf 3 jaar

F1434 Brandweerwagen – Gianttrucks

Wanneer er ergens brand is, kun jij te hulp schieten met jouw brandweerauto van maar liefst 75 cm lang! Zorg dat de tank gevuld is met water en pomp zo snel je kunt water in de slang. Doordat je het water wel tot 6 meter ver komt, heb jij de brand zo onder controle!

Vanaf 3 jaar

M1431 Touwtrek touw

Altijd leuk voor een partijtje. Een potje touwtrekken. Wel team is het sterkst? En durven de jongens tegen de meisjes? Ook op een familiedag in te zetten. Volwassenen kunnen meedoen, want het is een lekker lang en stevig touw. 

Vanaf 4 jaar

G1430 Wildlife

Dit bordspel wordt in combinatie met twee dvd’s gespeeld. Meer dan vijf uur uniek beeldmateriaal en maar liefst 3200 vragen en antwoorden zorgen ervoor dat het spel steeds vernieuwend blijft. Uniek is ook dat er niet om toerbeurten wordt gespeeld, maar dat iedereen tegelijk speelt. Diegene die als eerste vanuit zijn jeep ‘de big 5’ (olifant, jachtluipaard, buffel, leeuw en neushoorn) heeft gefilmd is winnaar van het spel.

Vanaf 9 jaar

C1429 Cobra Cubes

Maak de slang! 40 uitdagende puzzels met verschillende niveaus. Doel: maak de slang aan de hand van de voorbeelden. De puzzel stimuleert ruimtelijk inzicht en denken in 3D formaat.

vanaf 6 jaar

G1428 Kikker speelt tikkertje

In Kikker Speelt Tikkertje proberen de spelers elkaar te tikken. Wie is als eerste in de boot? Je kunt spelen op het speelveld of met de buttons. Met verschillende spelvarianten beschreven in de spelregels.

Vanaf 3 jaar

Onlangs ook nieuw in de uitleen gekomen

 

 

E1426 Goocheldoos Magic

Hoe doe je dat toch? Laat iedereen versteld staan met jouw gave goocheltrucs! Met deze Magic Gold goocheldoos kun je meer dan 100 magische trucs laten zien. Steel jij de show?

Vanaf 9 jaar

 

 

 

E1335 Looming set

  

Met deze set heb je alles in huis om de leukste creaties te maken.

Met Loomkolommen in verschillende breedtes, haaknaalden, een vakjesdoos vol elastiekjes, twee leuke boekjes met voorbeelden en een instructievel,  maak je bijvoorbeeld armbandjes, sleutelhangers of magische figuren.

Vanaf 6 jaar

E1423 Gitaar

 

Speel simpelweg een noot om het liedje te beginnen. En jam maar mee met de melodietjes waar veel ouders mee opgroeiden. Of maak je eigen muziek. De guitaar heeft 3 snaren, toetsen met geluid en licht.

Vanaf 3 jaar

M1408 Bakfiets

Je ziet ze steeds vaker op straat: de bakfiets! Meestal met kinderen in de laadbak maar deze fiets is gemaakt van hout van de rubberboom, zodat hij stevig genoeg is om zelf op te zitten.
Zitten in de laadbak is natuurlijk niet de bedoeling, maar je blokken kun je er makkelijk in vervoeren!

Vanaf 2 jaar