NIEUW IN DE UITLEEN

Kijk voor een meer uitgebreide beschrijving bij het speelgoednummer op deze site of  in de speelgoedcatalogi in de Speelotheek.

Nieuw in de uitleen per februari 2018

E1490 Piratenpak (maat 104)

Met deze verkleedset, met haak en ooglap  ben jij een echte piraat. Op een verkleedfeestje, Carnaval, of gewoon om ‘doen alsof’ te spelen

P1489 Playmobilpuzzel 4x

Vier leuke puzzels van Playmobil. 2x 60 stukjes en 2x 100 stukjes

Vanaf 6 jaar

G1488 Dieren memo

Een razend leuk spel waarbij een combinatie gevonden moet worden van dierengeluid en beeld!
Vanaf 3 jaar

P1487 Wereld Geopuzzel 68 st.

De puzzelstukken zijn in de vorm van de landen en groepen landen zodat kinderen spelenderwijs aardrijkskunde leren.

Vanaf 6 jaar

G1486 Poepspel

Een snel en hilarisch spel waarbij iedereen windt!

Vanaf 6 jaar

P1485 Burcht observatiepuzzel 100st.

Maak de ridderpuzzel en zoek de plaatjes die op de rand staan

Vanaf 6 jaar

C1484 Ik leer vormen en kleuren

In 6 spelvarianten leren de kinderen kleuren en vormen

Vanaf 3 jaar

Nieuw in de uitleen per januari 2018

C1483 Tiptoi – Mijn Grote wereldatlas

Met tiptoi® van Ravensburger gaan kinderen op een reis rondom de wereld en leren de continenten, zeeën, landen en hoofdsteden kennen. Meer dan 1500 geluiden, teksten en liedjes geven weer hoe mensen over de hele wereld leven en spreken en welke bijzondere dieren er op de aarde voorkomen.

Vanaf 6 jaar

B1482 Kapla met blauwe plankjes

Set van 200 Kapla plankjes en extra toegevoegde blauwe plankjes voor het maken van de mooiste bouwwerken.

Vanaf 6 jaar

F1481 Grote boerderij met tractor Playmobil

Met deze mooie boerderij met heel veel accessoires en de extra tractor heb je heel veel uren speelplezier

Vanaf 6 jaar

B1480 Twickto – Construction

126-delige Twickto Construction set voor het bouwen van grote machines zoals een graafmachine of hoge hijskraan bouwen.  Welke stoere machine ga jij vandaag maken?

Vanaf 6 jaar

Nieuw in de uitleen per december 2017

G1479 Nmbr9

In dit eenvoudige puzzelspel bouw je aan je eigen toren. Elke ronde wordt een kaart getrokken en moet je het betreffende cijfer in of op je toren leggen. Hoe hoger een cijfer zich in je toren bevindt, des te meer punten het oplevert. Je krijgt namelijk zoveel punten als de waarde van het betreffende cijfer maal de verdieping waar het ligt. Heb jij na 20 ronden de meest waardevolle toren? NMBR9 is een zeer toegankelijk spel voor puzzelliefhebbers. Door de altijd verschillende volgorde waarin de cijfers moeten worden ingebouwd, verveelt het nooit! Puzzelen op het hoogste niveau

Vanaf 9 jaar

G1478 Het beste van de Weerwolven van Wakkerdam

Weerwolvenliefhebbers zullen volop plezier hebben met dit kaartspel De Weerwolven van Wakkerdam. Deze speciale editie bevat de meest populaire karakters uit de tot nu toe verschenen spellen van de Weerwolven-serie.

Vanaf 10 jaar

G1477 Camel-up

Vijf kamelen lopen over een zandparcours en proberen etappes of zelfs de hele koers te winnen. Maar kamelen zijn vindingrijke dieren. Komen ze een soortgenoot tegen, dan springen ze er gewoon bovenop, zodat ze worden meegedragen!
De koers loopt over verschillende etappes. Je kan zowel op de winnaar van een etappe gokken als op de winnaar en de verliezer van de hele koers. Bovendien kan je met een woestijntegel de koers manipuleren. Na elke etappe en na de koers krijg je geld uitbetaald als je goed hebt gegokt. Maar als je op de verkeerde kameel hebt ingezet, dan moet je betalen.
Verdien jij uiteindelijk het meeste geld? De stapelgekke kamelenrace 

Vanaf 9 jaar

E1476 Mandala designer Tinkerbel

Zelf mandala’s maken! Met dit mandalasjabloon kun je de mooiste mandala’s ontwerpen. Gewoon een vel papier tussen het frame en de sjabloon leggen en je kunt beginnen. Voor ieder keer dat je een patroon wilt herhalen, draai je de sjabloon een pijl verder. Tenslotte nog inkleuren en klaar is je zelfontworpen mandala.

Vanaf 6 jaar

G1475 Lettersoep

 

De spelers proberen van de gelepelde letters zoveel mogelijk woorden, of het langste woord te vormen. Urenlang educatief plezier! Geschikt voor 1-4 spelers

vanaf 6 jaar.

G1474 Cluedo

De moord die je telkens weer op wil lossen, is nu nóg spannender! Cluedo is terug met een nieuwe moordlocatie. Nu moet je uitvinden wie de gastheer heeft vermoord in het Landhuis óf op de Boulevard. (2-zijdig speelbord) Bekijk de vernieuwde kamers, wapens en gasten en start je onderzoek! Was het Pimpel met de Engelse sleutel in de slaapkamer? Of Groenewoud met het pistool in de keuken? Schakel mogelijkheden uit en beschuldig een verdachte! Als je de juiste locatie, het juiste wapen en de goede verdachte noemt, win je het spel!

Vanaf 9 jaar

C1473 Loco Mini – Handige buren

Met dit unieke spelsysteem kunnen kinderen zelf controleren of ze de opdracht goed hebben gemaakt. Ze ontwikkelen verschillende vaardigheden spelenderwijs. Loco Mini bestaat uit een doorzichtige basisdoos met 12 gele loco stenen. Bij de doos horen leuke boekjes met opdrachten. Kinderen hebben snel door hoe het werkt en kunnen zelf de uitkomsten controleren. In deze set de boekjes:

Handige Buren / Samen klusjes doen / Dieren in het circus

Vanaf 4 jaar

P1472 Dora puzzel, 5x

Vijf leuke puzzels van Dora in één. Twee puzzels van 20 stukjes en drie puzzels van 49 stukjes.

 Vanaf 3 jaar

F1471 Magische Feeëntuin Playmobil

 

In de Magische Feeëntuin vind je o.a. een pronktroon voor de feeënkoningin, een schatkist met halfedelstenen en een grote ketel voor het bereiden van geneeskrachtige dranken. De bloemenlantaarns gloeien in het donker na. Met verschillende feeën en feeënbabys en veel lieve dieren. Bij deze set is toegevoegd de Betoverde Wei, met waterval en grot.

Vanaf 6 jaar