NIEUW IN DE UITLEEN

Nieuw in de uitleen per mei 2017

Z1427 Druk-en-speel-wagens Winnie the Pooh

 

Knorretje en Roe zitten al klaar om te rijden. Plaats Poeh Beer of Teigetje op hun plaats, druk ze naar beneden en het karretje gaat rijden! Uw kleintje zal net zo’n plezier hebben als de kleine vriendjes.

Vanaf 0 jaar

E1426 Goocheldoos Magic

Hoe doe je dat toch? Laat iedereen versteld staan met jouw gave goocheltrucs! Met deze Magic Gold goocheldoos kun je meer dan 100 magische trucs laten zien. Steel jij de show?

Vanaf 9 jaar

M1425 Twister Hoepla

 

Twister Hoepla met 2 draaischijven voor maar liefst 5 twister variaties: plakken, ringwerpen, race, ringentwister of T-wirwar. Speel in teams of raak één voor één met je vrienden in de knoop. Speel binnen of buiten en wring je in alle mogelijke bochten met dit Twister Hoepla actiespel! Probeer de 5 verschillende spellen uit en tracht vooral je evenwicht niet te verliezen! Super hilarisch.

Vanaf 6 jaar

G1420 Het goud van de FARAO

In dit strategisch spel speel je met 2 figuren samen om schatten uit een piramide te halen. Maar als je het masker van Toetanchamon van zijn plaats haalt, begint de piramide in te storten. Een spelletje duurt ongeveer 45 minuten, leuk dus om nog een keer te spelen. 

Vanaf 9 jaar

G1418 Feestspel

De naam zegt het al: een perfect spel voor een feestje. Met 100 opdrachtkaarten waarbij je geluiden moet maken, iets tekenen, iets uitbeelden of een verboden woord moet raden. Draai de zandloper om en probeer binnen de tijd je opdracht uit te voeren. Dat wordt vast gezellig! Op de achterzijde van het speelbord kun je ook een eenvoudige variant spelen met het beesten spel. 

vanaf 6 jaar

E1335 Looming set

  

Met deze set heb je alles in huis om de leukste creaties te maken.

Met Loomkolommen in verschillende breedtes, haaknaalden, een vakjesdoos vol elastiekjes, twee leuke boekjes met voorbeelden en een instructievel,  maak je bijvoorbeeld armbandjes, sleutelhangers of magische figuren.

Vanaf 6 jaar

Onlangs ook nieuw in de uitleen gekomen

C1424 Winnie the Pooh interactieve computer

  

Hallo, ik ben Pooh-beer! Met deze zin wordt je kindje begroet als je de computer aanzet. Deze VTech Computer wordt geleverd met 20 leerzame kaarten waarmee taal, kleuren, rekenen en muziek geleerd van worden op een leuke manier. De computer heeft een leerstand en een stand om spelletjes te spelen.

Vanaf 3 jaar

E1423 Gitaar

 

Speel simpelweg een noot om het liedje te beginnen. En jam maar mee met de melodietjes waar veel ouders mee opgroeiden. Of maak je eigen muziek. De guitaar heeft 3 snaren, toetsen met geluid en licht.

Vanaf 3 jaar

P1422 Meeneem puzzelboek Fisher Price

  

Als je dit boek openslaat vind je bladzijden waar je op kunt puzzelen om je verhaal meer kleur te geven. Met ruimte waar de puzzelstukjes in kunnen. Makkelijk om mee te nemen.

Vanaf 0 jaar

Z1421 Activiteitenstad Fisher Price

Uw kindje geniet van de leuke verrassingen, gemotoriseerde activiteiten en kiekeboe-figuurtjes. De leuke blokken kunnen op allerlei manieren gestapeld en gecombineerd worden. Extra toegevoegd aan deze set zijn een leuke vrachtwagen en rups en extra blokjes.

Vanaf  0 jaar

M1419 Activity loopwagen

 

Met dit speelgoed zijn de eerste stapjes pas echt heel erg leuk. Door de greep en de bandjes met rubber schuift het wagentje gegarandeerd licht en stabiel. Een dierenpuzzel, een kralenspiraal, een labyrint met bonte bloemen en diverse sorteermogelijkheden met houten blokjes opzij zorgen voor de nodige afwisseling bij het leren lopen. Zo wordt niet alleen het lopen, maar ook tegelijkertijd de motoriek gestimuleerd. Dit speelgoed is spel, plezier en beweging in één! Ook bij grotere kinderen zeer populair, omdat het aan de achterzijde veel opbergmogelijkheden biedt voor van alles en nog wat.

Vanaf 0 jaar

Z1417 Trektrein

Een vrolijk gekleurde houten trein, die steeds weer anders te bouwen is.

Vanaf 0 jaar

M1416 Werpspel Dieren Voeren

Op deze boerderij hebben de dieren honger. Met de bijgeleverde pittenzakjes kun je punten verdienen als jij de beesten “voert”. Een leuk werpspel dat ook geschikt is voor een partijtje.

Vanaf 4 jaar

P1415 Dieren insteekpuzzel Fisher Price

Insteekpuzzel voor de allerkleinsten met een paard, schaap, varken en koe.

Vanaf 0 jaar

Leengeld €0,25

Z1414 Kiekeboe Camera VTech

1-2-3, lachen! Draai de ring of verschuif de speelschakelaar om grappige geluiden en vrolijke zinnetjes te horen. Wanneer je op de ontspanner drukt, springt de puppy omhoog. De handgreep is speciaal gemaakt voor kleine handjes.

Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden

Z1413 Zing en speel Puppy – VTech

Laten we gaan spelen! Schud de kluif en zie de puppy wandelen, zitten, opstaan en rondjes draaien. De lieve puppy leert kleuren, vormen, oorzaak en gevolg en moedigt kleintjes aan om op ontdekking te gaan! De schattige puppy heeft knipperende lichtjes, verschillende druktoetsen en realistische geluiden. Het volume van de 10 melodietjes en 2 gezongen liedjes is regelbaar.

Vanaf 1 jaar

Z1412 Olifant vormen sorteerder

Deze olifant is het leukste speeltje van je kindje. Het artikel leert je dreumes vormen en kleuren herkennen.
Het babyartikel heeft 6 vormen en knispergeluidjes in de oren en poten. Dit alles zorgt voor extra veel speel- en ontdekkingsplezier. 

Vanaf 1 jaar

P1411 Puzzel Duel

Ben jij stressbestendig en een puzzelkoning? Ga dan de strijd aan met je vrienden of familie in dit spannende puzzel duel. Zodra de stopwatch is gezet, moeten beide spelers zo snel en slim mogelijk puzzelen. Er zijn 3 rondes waarin je de snelste tijd kan scoren. Wie legt het snelst zijn puzzel? 
Speel dit spel een tegen een. Je kunt  alle 3 de rondes achter elkaar spelen en de totale stand opschrijven of je kan een winnaar uitroepen per ronde. Gebruik een telefoon of eierwekker als stopwatch en roep ‘Stop de tijd!’ als je puzzel klaar is.
Dit puzzel duel is een Comic editie. In de 3 rondes krijg je grappige puzzels waaronder: Pisa en Schloss Neuschwanstein in de eerste ronde, Las Vegas en Piccadilly Circus in de tweede ronde en Cruise en Time Square in de laatste ronde. Stop de tijd!

• 6 puzzels, 50, 100 en 150 puzzelstukjes
• Speluitleg 

Vanaf 8 jaar

C1410 Pinguins on ice

Vijf pinguïns begeven zich op glad ijs. Bij Pinguins On Ice kan jij elk puzzelstuk de juiste vorm geven zodat de ijsschotsen samen op het spelbord passen én alle pinguins op de juiste plaats terecht komen?
Pinguins on Ice is een super cool denkspel met 5 ‘pentomino’-stukken die je schuivend van vorm kan veranderen. 80 uitdagingen, van makkelijk tot razend moeilijk.

Vanaf 7 jaar

E1409 Spiderman pak maat 104

In dit stoere pak van Spiderman red jij mensen uit benarde situaties.   

Vanaf 4 jaar

M1408 Bakfiets

Je ziet ze steeds vaker op straat: de bakfiets! Meestal met kinderen in de laadbak maar deze fiets is gemaakt van hout van de rubberboom, zodat hij stevig genoeg is om zelf op te zitten.
Zitten in de laadbak is natuurlijk niet de bedoeling, maar je blokken kun je er makkelijk in vervoeren!

Vanaf 2 jaar

Z1407 Muzikale projector

Deze projector draagt stap voor stap bij aan de visuele ontwikkeling van de baby.
Tot 3 maanden zijn de beelden simpel, zodat de baby leert scherpstellen.
Van 3 tot 6 maanden zijn de kleuren en vormen wat complexer om de baby´s vaardigheden te verbeteren, en vanaf 6 maanden kunnen ze zowel de maan als de sterren zien.
De ouders kunnen de beelden, muziek en speelduur (5, 10 of 15 minuten) kiezen en instellen
Projecteert een zacht kleurenlicht, ideaal om angst weg te houden.
Regelbaar volume.  

Vanaf 0 jaar

 

P1406 De koets van Elise puzzel 54 st.

Een prachtige puzzel van Elise die met de koets naar het kasteel gaat! De puzzel is verpakt in een prachtige silhouet doos. De afmetingen van de puzzel zijn 40 x 37 cm en bestaat uit 54 stukjes.  

Vanaf 5 jaar

G1405 Monopoly – Van Dam tot Dam

Iedereen kent Monopoly wel.
Je kunt bij deze eigentijdse versie shoppen in de PC Hooftstraat of een peperduur appartement betrekken in Paleis Noordeinde. Ook een bezoek aan het Teylers Museum is mogelijk. Met 15 miljoen euro op je Monopoly bankrekening heb je wel een bankpasje nodig voor je geldbeheer. Je niet hoeft zelf te rekenen en te tellen met al die miljoenen. De elektronische betaalautomaat van de Monopoly van Dam tot Dom editie houdt de saldo’s van alle spelers volledig automatisch bij. 

Vanaf 8 jaar

B1404 Lego Junior Brandweer koffer

   

Er is brand uitgebroken in een leegstaand huis! Bel de brandweer en stuur ze op de noodsituatie af met de snelle brandweertruck en -motor. Help de helden van de brandweer bij het dak te komen met de hoogwerker om het vuur van bovenaf te blussen, maar pas op voor de vlammen die uit de deuropening slaan! Deze spannende speelkoffer zit boordevol verrassingen.De set bestaat uit een eenvoudig te bouwen brandweertruck met bergruimte achterin en aanhanger met beweegbare hoogwerker, een motor en een verlaten huis met ramen en een deur die open kan. Inclusief twee brandweerman-minifiguren. In handige meeneemkoffer.

Vanaf 4 jaar
F1403 Houten oplegger Janod

Deze mooie houten oplegger met race-auto’s in frisse kleurtjes zal zeker in de smaak vallen bij jouw peuter.

Vanaf 3 jaar

F1402 Little Pony “Zing en dans met mij”

Pinkie Pie van My Little Pony kan zingen en dansen en is prachtig aangekleed voor haar optreden.

Vanaf 3 jaar

E1401 Politiepak maat 104

Een politiepak bestaande uit een jasje, broek en pet. Verder heb je natuurlijk handboeien nodig als je als politieman op pad gaat, en een stopbord om iemand aan te kunnen houden, of het verkeer te regelen.

Vanaf 4 jaar

P1400 Jan van Haasteren puzzel “Buren” 252 st.

Het blijft altijd een feestje, een puzzel van Jan van Haasteren. Bij deze XXL puzzel met 252 grote puzzelstukken nemen we een kijkje in de tuinen van de buren. Er daar gebeurd natuurlijk weer van alles.

Vanaf 6 jaar