NIEUW IN DE UITLEEN

Nieuw in de uitleen per  november 2017

G1470 Buurman & Buurman (het bordspel)

In het spannende Buurman & Buurman dobbel- en bordspel ligt een hele stapel opdrachten op je te wachten. Goed dat Buurman & Buurman zo handig zijn. En jullie gaan ze helpen. Om een opdracht te voltooien, moet je proberen het juiste gereedschap bij elkaar te dobbelen.

Je wint door 6 taken te volbrengen óf door te kiezen voor grotere opdrachten, waardoor je snel aan 40 punten kan komen. Breng jij je opdracht sneller tot een goed einde dan je medespelers? Dan roep je “A JE TO!”. Het spel is snel te leren, spannend tot aan het eind maar bovenal zeer leuk om te spelen, dus gegarandeerd uren speelplezier voor jong en oud!

Vanaf 6 jaar

F1469 Vliegtuig Little People

Ga je mee op reis met dit leuke vliegtuig? De pilote staat al te wachten op de twee passagiers en de baby in en maxi-cosy, die ook bij deze set horen.

Vanaf 1 jaar

F1468 Tractor en wagen

Vervoer je dieren in de tractor met aanhangwagen. Zo komen je boerderijdieren altijd veilig in hun stal terecht. Eenvoudig de knop op de motorkap indrukken, het typische tractorgeluid weerklinkt en de tractor begint te rijden. Wordt de bestuurder op zijn stoel gezet, dan zingt hij het liedje “Old McDonald”, onder begeleiding van zijn dierenkoor op de aanhanger, waar ieder dier zijn eigen zitplaats heeft. Door op het dier te drukken, hoor je het bijbehorende dierengeluid.

Vanaf 1 jaar

F1467 Toet Toet 2 in 1 vliegtuig

Alle piloten opgelet, want het 2 in 1 Vrachtvliegtuig is geland! Plaats Vince Vliegtuig in de laadruimte of transformeer het vrachtvliegtuig in een lanceerbaan en laat hem van de helling rijden. De vele beweegbare onderdelen bevorderen de ontwikkeling van de motorische vaardigheden en moedigen het spelen van rollenspellen aan. Verbind het 2 in 1 Vrachtvliegtuig met andere speelsets voor nog meer speelplezier! Inclusief Vince Vliegtuig.

Vanaf 1 jaar

G1466 Rummikub travel

Het overbekende familiespel Rummikub voor op reis! Maak mooie cijferreeksen met de gekleurde cijfers op je plankje. Wie legt de slimste combinaties? Een spel dat inzicht, durf en tactiek combineert.
Spelers moeten zo snel mogelijk de tegels op hun bordje kwijt zien te raken door de juiste combinaties te leggen. Dat kan met de tegels van je bordje of met de tegels die al op tafel liggen.

Voor 2 tot 4 spelers vanaf 6 jaar.

F1465 Miele Stofzuiger, rood

Als je huisje speelt, moet je natuurlijk ook schoonmaken! Met deze kleine Miele stofzuiger, is het net of je echt aan het schoonmaken bent.
Het apparaat maakt realistische geluidjes en is, dankzij de wielen die 360 graden draaien, gemakkelijk met je mee te trekken.
Help jij bij de klusjes in huis met deze mooie stofzuiger?

Vanaf 3 jaar

C1464 Loco Bambino – Spelen met Muis

Bambino Loco bestaat uit een doorzichtige basisdoos met 6 kleurrijke steentjes. Op de ene zijde staat een symbool, op de andere zijde een bolletje. Bij de doos horen leuke boekjes met opdrachten. Kinderen hebben snel door hoe het werkt en kunnen zelf de uitkomsten controleren. Kloppen de bolletjes? Dan hebben ze alles goed!

Set met de boekjes:

Muis en al haar vriendjes / In de dierentuin / Wat hoort bij elkaar

Vanaf 3 jaar

B1463 Light Staxs reptielen

Houd je kind van bouwen, bijvoorbeeld met Lego blokken, dan hebben wij iets leuks voor je te leen: LIGHT STAX. Dit zijn prachtige bouwstenen (in het formaat van de traditionele Lego blokjes) die licht kunnen geven. In de bouwstenen zitten kleine energiezuinige maar krachtige LED lampjes. Je kind kan mooie creaties bouwen op een grondplaat die voorzien kan worden van batterijen of die kan worden aangesloten op een USB aansluiting. De grondplaat kan met gemak vele honderden op elkaar aangesloten bouwstenen verlichten. Met deze set maak je de leukste dieren, of je verzint zelf een leuk bouwwerk.

Vanaf 6 jaar

B1462 Hubelino

Door een grote hoeveelheid aan elementen en bouwstenen in meerdere vormen, kleuren en grootten zijn er oneindig veel combinatiemogelijkheden met Hubelino,van simpele constructies tot complexe stellages. De kleine bouwmeester raakt vertrouwd met zwaartekracht en versnelling, verbeteren hun motorieke vaardigheden, hun creativiteit en hun logisch denken. Het Hubelino-blokjessysteem is 100 % compatibel met de bouwstenen van andere fabrikanten. Ze wiebelen niet, glijden niet weg en vallen niet om.

Vanaf 4 jaar

F1461 Safari set – Schleich

Een grote avontuurlijke drinkplaats waar alle dieren heen komen om te drinken. Van het merk Schleich, bekend om de levensechte dieren.  Met geweldige waterpartijen en lekker veel dieren zoals: Olifanten, zebra’s, giraffen, leeuwen, een aap, flamingo, slang, schorpioen en duizendpoot.

Vanaf 6 jaar

F1460 Cobi tankwagen en tankstation

 

Mooie set van een tankwagen en tankstation van het merk Cobi. Met bouwboekje voor bouwers van 9 – 12 jaar.

F1459 Brandweer takelwagen

Lekkere stoere brandweerwagen met takelmechanisme. Hoeveel brandjes kun jij daarmee blussen?

Vanaf 4 jaar

G1458 Koetje Boe

In dit vrolijke spel gaat het erom dat je als eerste je paard, schaap, koe of varken compleet krijgt. Je luistert naar het dierengeluid dat uit de stal komt. Van dat dier mag je nu een onderdeel pakken. Zo kan het dus gebeuren dat jouw varken een koeienkop krijgt, en misschien later zelfs het achtereind van een schaap! Da’s een raar dier geworden! Dat kan de bedoeling niet zijn. De onderdelen die niet bij jouw dier horen moet je zien in te ruilen voor passende delen. Misschien zitten die wel aan het schaap van een tegenspeler…? Koetje Boe is een spannend spel voor kinderen vanaf 3 jaar

G1457 Nijntje Stoelendans

 

Speel nu samen met je kind dit vrolijke en leerzame dansspel. Pas de speltechniek aan afhankelijk van de leeftijd van je kind. Neem een dansopdracht. Druk op de knop van de muziekdoos en de muziek gaat spelen. Dans nu op de danscirkel totdat de muziek stopt. Draai daar waar je staat de danscirkel om. Wat zie je op het plaatje? Dans mee met Nijntje!

 Vanaf 1 jaar