C1583 Tiptoi – De Monsterlijke Muziekschool

Alle monsterbands willen meedoen aan het muziekfestival. Maar om het podium op te mogen moet iedereen zich bewijzen: wie kent alle instrumenten en de liedjes? En wie zingt het hoogste lied? Op de muziekschool leren de kinderen allerlei aspecten van de muziek kennen. Alleen of met anderen: tiptoi brengt met liedjes melodieën en geluiden de muziekschool tot leven en maakt jonge kinderen op een speelse wijze vertrouwd met de basisthema’s van het eerste muziekonderwijs. Veel quizvragen en doe-spelletjes garanderen gevarieerd speel- en leerplezier. Kies je lievelingsband en laat je door Krokus, het vriendelijke hoofd van de muziekschool, klaarstomen voor het grote optreden: Berry Polly en Presto demonstreren hoe leuk het is om zelf muziek te maken. Reno en de professor kunnen veel over instrumenten en de klassieke muziek vertellen; en bij Foni ontdek je waarom een goed gehoor soms wel erg handig kan zijn…….Bovendien maakt de tiptoistift het mogelijk om eenvoudige melodieën en ritmes zelf te spelen en verbindt de opdrachten en spelletjes spelenderwijs met de training van het gehoor.

Vanaf 4 jaar

Bij Tante Leen

GRATIS
BEKIJK