F1600 Kasteel – My Little Pony the movie

Het Canterlot & Seaquestria kasteel is gebaseerd op “My Little Pony de film’ waarin de pony’s avonturen beleven in hun eigen magische wereld Equestria (de bovenkant van het kasteel) en hulp krijgen uit de onderwaterversie van hun eigen wereld, namelijk Sequestria (de onderkant van het kasteel). De pony-pootjes kunnen worden verruild voor vinnen. 

Het leuke van het kasteel is de interactie; in het kasteel zitten er een aantal beweegbare elementen zoals de lift en een aantal draaimolens, glijbaan, dansvloer maar ook een geheime opbergplek voor de parel. Het kasteel heeft twee verdiepingen en een aantal balkonnetjes. Zodat je er van alle kanten goed bij kan. Bij het kasteel horen natuurlijk Koningin Novo en Spike de kogelvis. Maar ook 3 eenhoorns en 2 mini pony’s. Verder zijn er veel kleine accessoires; van schelpenbedjes, een wagen zodat ze kunnen rijden tot de troon, tafeltjes maar ook servies en lekkere hapjes zoals sushi en kokosnoten en ananascocktails.

Vanaf 6 jaar