G1607 Kooplieden en Barbaren

Kooplieden & Barbaren is een verzameling van verschillende manieren om De Kolonisten van Catan te spelen samen met een aantal nieuwe uitdagende scenario’s. Zo vinden we een havenmeester, die spelers met nederzettingen op havenlocaties met punten beloont. Of een vriendelijke struikrover die à la Robin Hood alleen de rijken berooft. Voor de liefhebbers van wat minder geluk is er de variant “Gebeurtenissen op Catan”, waarin de dobbelstenen door een uitgebalanceerd pakket kaarten worden vervangen. Op verzoek van spelers over de hele wereld is er ook een variant waarbij je het basisspel met twee spelers kunt spelen. Het grootste deel van de handleiding bestaat echter uit de beschrijving van vier compleet nieuwe scenario’s, die op moeilijkheidsgraad zijn gesorteerd. Van het eenvoudige “Vissers van Catan”, via “De Trektocht” naar het slotscenario “Kooplieden & Barbaren”, dat qua niveau niet onderdoet voor het pittige “Steden & Ridders”.

Let op: Kan alleen gespeeld worden in combinatie met het basisspel “De kolonisten van Catan”

Vanaf 10 jaar

Bij Tante Leen

GRATIS
BEKIJK