DE SPEEL-O-THEEK VOORSCHOTEN

De Speelotheek in Voorschoten is in september 2000 opgericht, met als doel het speelplezier en de spelontwikkeling van kinderen te bevorderen. De Speelotheek geeft u de mogelijkheid om speelgoed uit te proberen, te zorgen voor variatie op uw eigen speelgoed en vooral om uw kind(eren) te laten genieten, ontdekken, ontwikkelen en leren.

Mogelijkheden

Als u een kinderfeestje geeft, kunt u ook heel goed bij ons terecht. Wij hebben hiervoor veel leuk speelgoed, zoals: een grote en kleine glijbaan, kleine trampolines, grasdarts, ringwerpen, zaklopen, eierloop, croquetspel, de Swinxs en zomerski’s.

Maar ook als het feestje binnen wordt gehouden hebben we veel mogelijkheden zoals: een karaoke-set, een Wii, een grote vier-op-een-rij, poppenkastpoppen, kleine sjoelbak, een zenuwspiraal, diverse voetbalspellen en heel veel gezelschapsspellen. En sinds kort zijn daar ook onze leuke verjaardagskoffers bijgekomen (Reis om de wereld en Piraten). Alles voor een compleet partijtje.

De Reis om de wereld verjaardagskoffer.

Bent u opa, oma of gastouder en komen de (klein)kinderen regelmatig bij u, dan kunt u steeds nieuw speelgoed in huis hebben, zonder dat u het hoeft aan te schaffen. Zo is het voor de kinderen steeds een feest om bij u te komen spelen.

Laatste nieuws

Het laatste nieuws vindt u via deze link