G1660 Gooi 4 op een rij

Gooi vier op een rij is een supergave nieuwe editie van het het bekende spel vier op een rij.

Stuiter ze op ‘n rij om te winnen! Gooi 4 op ‘n rij is een snel stuiterspel waarbij je vier ballen op een rij moet krijgen! Tel af om te beginnen: 1-2-3 stuiteren! Beide spelers laten hun lichte, kleurrijke ballen tegelijkertijd in het speelraam stuiteren. De ballen moeten de tafel raken voordat ze in het telraam komen. Blijf ballen in de gaten van het telraam stuiteren totdat een speler 4 ballen van zijn eigen kleur op een rij heeft en wint. Als het spel klaar is, berg je het speelraam opgevouwen op in een handige opbergkoffer.

Vanaf 8 jaar

Afbeelding met persoon, binnen, kind, jong

Automatisch gegenereerde beschrijving

Geef een reactie

Bij Tante Leen

GRATIS
BEKIJK