DE SPEELOTHEEK

Speelotheek Bij Tante Leen is in september 2000 opgericht, met als doel het speelplezier en de spelontwikkeling van kinderen te bevorderen. De speelotheek biedt u de mogelijkheid om speelgoed uit te proberen, te zorgen voor variatie op uw eigen speelgoed en vooral om uw kind(eren) te laten genieten, ontdekken, ontwikkelen en leren.

Mogelijkheden

Als u een kinderfeestje geeft, kunt u ook heel goed bij ons terecht. Wij hebben hiervoor veel leuk speelgoed, zoals: een grote en kleine glijbaan, kleine trampolines, grasdarts, ringwerpen, zaklopen, eierloop, crocketspel, de Swinxs en zomerski’s.

Maar ook als het feestje binnen wordt gehouden hebben we veel mogelijkheden zoals: een karaokeset, een Wii, een grote vier-op-een-rij, poppenkastpoppen, kleine sjoelbak, een zenuwspiraal, diverse voetbalspellen en heel veel gezelschapsspellen. En sinds kort zijn daar ook onze leuke verjaardagskoffers bijgekomen. Alles voor een compleet partijtje.

Reis om de wereld

Bent u opa, oma of gastouder en komen de kleinkinderen regelmatig bij u, dan kunt u steeds nieuw speelgoed in huis hebben, zonder dat u het hoeft aan te schaffen. Zo is het voor de kinderen steeds een feest om bij u te komen spelen.