Categorie archieven: 0-2 JAAR

F1657 Boerderij Fisher Price

Boer Jed is altijd druk met het verzorgen van al zijn dieren op de Fisher-Price Little People Dierenverzorgingsboerderij.
Hij kan wel wat hulp van een kleine boer gebruiken. Kinderen vinden het leuk om te leren hoe ze voor hun dierenvriendjes moeten zorgen, zoals het voeren van de kippen of een zacht dekentje op de rug van het paard leggen. Zo ontdekken zij wat er allemaal gebeurt op deze boerderij.
Druk op de ontdekkingsknop om de staldeuren te openen en je hoort grappige liedjes en zinnetjes. Spelen maar! Of maak het hooiluik in de schuur open en activeer meer geluiden en zinnetjes!

Kleine boeren kunnen op de ontdekkingsknop drukken om de eieren te laten ‘uitkomen’, de silo omkeren om het maïs naar beneden te horen vallen (plof, plof, plof) en nog veel meer!

Tingelingeling – als de dieren de bel horen, weten ze dat het etenstijd is. Vergeet niet de kippen hun maïs te voeren!

Vanaf 1 jaar

F1651 Handige Helpers Huis Little People

Als kleintjes op ontdekking gaan in het huis, horen ze grappige liedjes, geluidjes en zinnetjes die ze aanmoedigen als ze helpen in huis of hun dierenvriendjes verzorgen.
• Anderen helpen: Liedjes en grappige zinnetjes leren kinderen van alles over samenwerken, samen spelen, anderen helpen, goede manieren en aardig zijn.
• Fantasiespel: Met gemakkelijk vast te pakken figuren en een huis met herkenbare speelzones en details kunnen kleintjes eindeloos spelen en verhalen bedenken.
• Nieuwsgierigheid & verwondering: Als kleintjes ontdekken dat ze leuke geluidjes, zinnetjes en acties activeren door op de knopjes overal in het huis te drukken, leren ze over oorzaak en gevolg.
• Druk op het Ontdekkingsknopje in de keuken voor licht, geluid en zinnetjes
• Kinderen kunnen helpen met de klusjes in huis! De hond “eten geven” het bed “opmaken” het speelgoed “opbergen” en meer.

Vanaf 1 jaar

Makkelijk in te klappen om mee te nemen of op te bergen

F1635 1.2.3 Playmobil boerderij en huis

Voor uren speelplezier: een dubbele speelset met een complete boerderij en een woning voor het (boeren)gezin. Met veel accessoires.

Playmobil 1.2.3 is de beste keuze voor kinderen vanaf 18 maanden. Eenvoudige vormen, afgeronde figuren die fijn in de kinderhand passen en herkenbare thema’s maken van Playmobil 1.2.3 een heel geliefd speelgoed onder dreumessen en peuters.

Bij Tante Leen

GRATIS
BEKIJK