9-12 JAAR

G1620 RA

Bij het spel Ra moet je aan de ene kant concentreren op het binnenhalen van de voor jou scorende fiches, zoals bijvoorbeeld monumentenfiches, faraofiches of Nijlfiches. Maar aan de andere kant moet je oppassen dat de overige spelers niet al te makkelijk een vette buit inpikken. Het systeem dat de biedstenen steeds van eigenaar wisselen maakt het spannend. Je wilt vanzelfsprekend voorkomen dat medespelers de volgende ronde te machtig worden. Je kunt door “RA” te roepen een veiling activeren. Hiermee kun je andere spelers uit de tent lokken en ze dwingen tot actie, terwijl ze misschien liever geduldig hadden gewacht tot er een volle “vette” rij zou liggen. Wat wordt jouw tactiek?

Vanaf 9 jaar

G1619 Reis om de wereld in 80 dagen

Dit mooi uitgevoerde bordspel van Reis om de wereld in 80 dagen is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jules Verne. Doel van het spel is zo snel mogelijk met de mogelijke vervoersmiddelen rond de wereld te reizen. Je begint hierbij in Londen en dat is tevens het eindpunt.

Vanaf 10 jaar

G1607 Kooplieden en Barbaren

Kooplieden & Barbaren is een verzameling van verschillende manieren om De Kolonisten van Catan te spelen samen met een aantal nieuwe uitdagende scenario’s. Zo vinden we een havenmeester, die spelers met nederzettingen op havenlocaties met punten beloont. Of een vriendelijke struikrover die à la Robin Hood alleen de rijken berooft. Voor de liefhebbers van wat minder geluk is er de variant “Gebeurtenissen op Catan”, waarin de dobbelstenen door een uitgebalanceerd pakket kaarten worden vervangen. Op verzoek van spelers over de hele wereld is er ook een variant waarbij je het basisspel met twee spelers kunt spelen. Het grootste deel van de handleiding bestaat echter uit de beschrijving van vier compleet nieuwe scenario’s, die op moeilijkheidsgraad zijn gesorteerd. Van het eenvoudige “Vissers van Catan”, via “De Trektocht” naar het slotscenario “Kooplieden & Barbaren”, dat qua niveau niet onderdoet voor het pittige “Steden & Ridders”.

Let op: Kan alleen gespeeld worden in combinatie met het basisspel “De kolonisten van Catan”

Vanaf 10 jaar

G1598 Cleudo Geheim agent

In deze speciale Cluedo editie ga je undercover als geheim agent. Volbreng missies en organiseer geheime ontmoetingen met andere agenten om het kwaad te stoppen! Met UV spionagelamp om nóg meer geheimen te decoderen. Voor 2 – 6 spelers.

Vanaf 9 jaar.

C1580 Elekticiteit Wetenschap & Spel

Een rijk werkoppervlak om de geheimen van elektriciteit te ontdekken en om een echt elektrisch circuit met modulaire elementen bouwen. Dankzij de rijk geïllustreerde handleiding kan men veilige en leuke elektrische experimenten uitvoeren..

Vanaf  9 jaar