Categorie archieven: Fantasie

F1657 Boerderij Fisher Price

Boer Jed is altijd druk met het verzorgen van al zijn dieren op de Fisher-Price Little People Dierenverzorgingsboerderij.
Hij kan wel wat hulp van een kleine boer gebruiken. Kinderen vinden het leuk om te leren hoe ze voor hun dierenvriendjes moeten zorgen, zoals het voeren van de kippen of een zacht dekentje op de rug van het paard leggen. Zo ontdekken zij wat er allemaal gebeurt op deze boerderij.
Druk op de ontdekkingsknop om de staldeuren te openen en je hoort grappige liedjes en zinnetjes. Spelen maar! Of maak het hooiluik in de schuur open en activeer meer geluiden en zinnetjes!

Kleine boeren kunnen op de ontdekkingsknop drukken om de eieren te laten ‘uitkomen’, de silo omkeren om het maïs naar beneden te horen vallen (plof, plof, plof) en nog veel meer!

Tingelingeling – als de dieren de bel horen, weten ze dat het etenstijd is. Vergeet niet de kippen hun maïs te voeren!

Vanaf 1 jaar

F1654 Codi mijn RoboDino – Vtech

Maak kennis met verschillende muziekstijlen, gevoelens en karakters samen met Codi Mijn RoboDino. Plaats de stekels op de rug van Codi en zie wat er gebeurt! De set bevat drie stekels per categorie: muziekstijl, gevoel en karakter. Het is mogelijk om 27 verschillende combinaties te maken. Druk op de Dino dans-toets om Codi te zien dansen. Berg na het spelen de stekels op in het dino ei. Laten we dansen en zingen!

Vanaf 3 jaar

F1653 Bergingstakelwagen met Jeep – Bruder

De takelwagen heeft een laadplatform dat je naar beneden kan schuiven om het cross country voertuig erop te laten rijden. Je kan hem er natuurlijk ook optillen met de uitschuifbare kraan door de kettingen aan het voertuig te bevestigen. De cabine van de takelwagen kan je naar voren klappen om de motor te bewonderen en de zijspiegels kunnen ingeklapt worden. De takelwagen heeft ook uitklapbare steunen, zodat hij stevig blijft staan tijdens het optakelen. Het cross country voertuig heeft een voorruit die je naar beneden kan klappen en je kan de motorkap openen. Beide voertuigen hebben profielbanden en bij de set zitten kettingen en wielklemmen om het speelplezier compleet te maken.

Vanaf 6 jaar

F1651 Handige Helpers Huis Little People

Als kleintjes op ontdekking gaan in het huis, horen ze grappige liedjes, geluidjes en zinnetjes die ze aanmoedigen als ze helpen in huis of hun dierenvriendjes verzorgen.
• Anderen helpen: Liedjes en grappige zinnetjes leren kinderen van alles over samenwerken, samen spelen, anderen helpen, goede manieren en aardig zijn.
• Fantasiespel: Met gemakkelijk vast te pakken figuren en een huis met herkenbare speelzones en details kunnen kleintjes eindeloos spelen en verhalen bedenken.
• Nieuwsgierigheid & verwondering: Als kleintjes ontdekken dat ze leuke geluidjes, zinnetjes en acties activeren door op de knopjes overal in het huis te drukken, leren ze over oorzaak en gevolg.
• Druk op het Ontdekkingsknopje in de keuken voor licht, geluid en zinnetjes
• Kinderen kunnen helpen met de klusjes in huis! De hond “eten geven” het bed “opmaken” het speelgoed “opbergen” en meer.

Vanaf 1 jaar

Makkelijk in te klappen om mee te nemen of op te bergen

Bij Tante Leen

GRATIS
BEKIJK