Categorie archieven: Gezelschapsspelen

G1706 Ligretto Kids

Oefening baart kunst! Dus wanneer je een echte Ligretto grootmeester wil worden, dan kan je niet vroeg genoeg beginnen. Ligretto Kids is een goede manier om dit populaire kaartspel te introduceren aan de kleintjes. De regels zijn wat eenvoudiger gemaakt en de cijfers zijn vervangen voor dierenplaatjes. Maar het moordende tempo, de chaos en de hilariteit zijn daarentegen als vanouds!Probeer zo snel mogelijk van je kaarten af te komen. Iedereen speelt tegelijk, waardoor hilarische situaties ontstaan.

Vanaf 3 jaar

G1704 Clever

Tactisch dobbelspel voor het hele gezin. Dobbel en vul één van je geworpen dobbelstenen in de bijbehorende categorie in. Elke categorie levert op een andere manier punten op. Kies slim en let goed op de overgebleven dobbelstenen. Je moet namelijk elke dobbelsteen met een lager resultaat op het zilveren dienblad aan de andere spelers serveren. Die kunnen daardoor wellicht ook belangrijke punten scoren.

In dit dobbelspel zijn alle spelers voortdurend bezig. Daardoor is het tot het einde razend spannend!

Vanaf 8 jaar

G1688 Schuivers

Schuif, schiet en scoor om te winnen! Speel met het flitsende spelletje Sorry! Schuivers vier verschillende spellen. Pak je rolpion en schuif hem dan over je baan naar het doelwitbord. Scoor veel punten maar pas op, de pion van een tegenstander kan jouw pion op een SORRY!-vak duwen, en daarmee uit het spel! Sorry! Schuivers is geschikt voor jong en oud, voor 1 tot 4 spelers
Vanaf 6 jaar

G1681 Monopoly Mega

Mega snel, mega groot en word mega rijk in deze mega editie van Monopoly! Met o.a. extra straten in alle steden, nieuwe gebouwen, uitbreidingen van de stations. Koop de Dam in Amsterdam, de Korenmarkt in Arnhem en ga met de Bus naar een veld naar keuze. Er zijn onder andere een gasfabriek en 8 nieuwe straten aan het spel toegevoegd. Bouw huizen, hotels en – voor het eerst – ook wolkenkrabbers en treindepots. De nieuwe geluksdobbelsteen en buskaarten brengen extra snelheid in het spel. Een spel kan daardoor 90 minuten of minder duren.

Vanaf 8 jaar

Bij Tante Leen

GRATIS
BEKIJK